איתך אני לא מדברת עד שד.ב.ש חוזר להיות ב=צ=ר=ה !!
L LordHorse New member 30/12/06 #45 רגע! יש יותר בנים בחווה.יש בנים בחווה שהם לא גיא.אבל עדיין יש שם מיליון בנות.
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 30/12/06 #15 ברוך הבא../images/Emo13.gif אני שיר, בת 17 עוד שבועיים רוכבת באורוות הקיסר.. השלבות מהירה
נ נויקיייייי New member 30/12/06 #16 ברוך הבא=] אני נוי רוכבת בקיבוץ אושה מתחרה על הסוס שלי אבסולוט במטר=]
ו ווינגז New member 30/12/06 #17 היי יונתן, אני יעל תמונה ממש יפה (אני מניחה שאלון צילם ). בכל אופן, השתלבות מהירה ונעימה, וכל הכבוד לעמרי שהכניס אותך לפורום.
היי יונתן, אני יעל תמונה ממש יפה (אני מניחה שאלון צילם ). בכל אופן, השתלבות מהירה ונעימה, וכל הכבוד לעמרי שהכניס אותך לפורום.
F favory New member 30/12/06 #18 ברוכה הבאה.. רוני,רוכבת בחוות אמיר שבירושלים. מגדלת סוסה אחת סנואי.. השתלבות מהנה..
כ כל עולמי סוסים New member 30/12/06 #20 שלום../images/Emo13.gif אני שיר רוכבת ווסטרן ב'סוסים בכפר' השתלבות נעימה.
R Ride Or Die New member 30/12/06 #26 ברוך הבא! אהלן אני ערן רוכב קפיצות אממ כל פעם במקום אחר איפה ששי כמיסה נמצא בקיצור.. חחח
S SkAzi w New member 30/12/06 #28 שאלום אני לאה מדני היי התחרתי נגדך עונה שעברה על תומוש העכברוש השקסיי שצולע בידיוק באליפויות והשתלבות נעימה
שאלום אני לאה מדני היי התחרתי נגדך עונה שעברה על תומוש העכברוש השקסיי שצולע בידיוק באליפויות והשתלבות נעימה
ק קפלניתתת New member 30/12/06 #29 וולקאם!! שיר עוד מעט 13 רוכבת בכפר שמואל על ואן גוך וקטמנדו! שתהיה לך השתלבות נעימה !
ע ענבריי 10 New member 30/12/06 #30 שאלום../images/Emo9.gif אני ענבר, מחוות צח.... יש לי חצי פנסיון על וניצה מממ לא מתחרה...