שלום...אני חדש פה.

d r o r y

New member
שלום...אני חדש פה.

אני אשאל פה שאלה שכבר שאלתי בפורום של "רוחות והעולם הבא":מה אתם חושבים שיש אחרי המוות?האם מגיעים לתחנה סופית כמו גיהנום וגן עדן?או שמא יש גלגול נשמות בלתי נגמר?או שאתם פשוט מאמינים בכך שהמוות הוא הסוף המוחלט?שתפו אותי...

Rinor

New member
למידה, חוויה, תיקון

איש יקר אני לא יודע אם מה שאומר אכן נכון, אך זה מה שאני אישית מאמין בו... כולנו נשמות טהורות, לכל אחד מאיתנו כאן יש משמעות לקיומו ותפקיד, לכל נשמה יש משהו ללמוד כאן ועכשיו, לחוות, לתקן מגילגול קודם... כאשר עשינו זאת, אנו "מתים" פיסית כאן ועכשיו וממשיכים הלאה, עד להשלמה מלאה, ואיחוד מחדש עם היקום, הטהור, הקוסמיות, האחד... תבורכו... זילברמן ניר

קודם כל, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

דבר שני, הנה מה שכתבתי בפורום אחר באותו נושא: "העולם הבא- יש המכנים אותו פשוט "הבית". זו מציאות אנרגטית טהורה, אין בה שום קיום חומרי, ולפי כך גם היא לא ניתנת לקליטה בחושים הפיזיים (הם לא מתפקדים שם) ועם זאת היא מקיפה אותנו, תופסת את אותו מרחב שהמציאות שלנו תופסת. הדבר דומה לתדרי רדיו שונים שתופסים אותו מרחב. ה"חוגה של הרדיו" שלנו מכווונת לקליטת תדר מסויים, וכשאנחנו עוברים לעולם הבא, אנחנו עוברים לתדר אחר. מכיוון שהמציאות ההיא אינה מכילה חומר פיזי, אנו נאלצים להותיר את הגוף הפיזי מאחורינו. אחת התכונות של המציאות ההיא היא שהזמן בה הוא לא קווי אלא מעגלי. אין בה עבר ועתיד אלא רק הווה אחד גדול (כל הרגעים מתקיימים שם אחד לצד השני, לא אחד אחרי השני). כמו כן, מכיוון שמדובר במציאות שהיא לא חומרית ודחוסה אלא אנרגטית ומשוחררת, אין שם את כל המגבלות שיש במציאות שלנו. יש שם הרבה יותר חופש. כשאנו מגיעים לשם, אנו מתאחדים עם חלקים כבירים יותר של האישיות שלנו, שהשארנו מאחור כשנולדנו בעולם הזה." לגבי גילגול נשמות, הוא לא אין סופי. הנשמה מתגלגלת בכמות שנראת לה לנכון, ובין גלגול לגלגול היא שוהה במציאות ההיא ("הבית") המוות הוא חלק מהחיים. רק הגוף מת, אנחנו מקיימים לנצח. ולגבי גן עדן וגיהנום, הגיע הזמן להשתחרר מהתפיסות האלה (לדעתי כמובן).

ohav2

New member
תשובה

לכל נשמה שבתוכנו יש מטרה שאליה תצטרך להגיע בגלגול הזה אם היא אינה מגיע למטרה זו אז היא תתגלגל לגוף אחר אבל היא תשאר באותו מצב זמן ולא תעבור למימד זמן הבא או העליון אבל מי שסיים את מטרתו בגלגול זה אכן יעלה לשלב הבא זה בקצרה

ohav2

New member
אנחנו לא

זהו שאנו לא יודעים מהיא אבל אנחנו צריכים לעשות אותה הנשמה שלנו מודעת לזאת אבל אנו לא ורק אחרי המוות אנו מגלים מהיא מטרתנו

שלום

אני מקבלת מסרים מנשמות של אנשים שמתו. אז בטוח שיש חיים אחרי המוות. ממליצה על הספרים של דר. ניוטון- מסע הנשמות ו- גורלן של נשמות.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifדרורי../images/Emo23.gifברוך הבא../images/Emo42.gif

מה שמאמינים בו זה מה יש
העולם האסטרלי, שאליו מגיעות רוב הנשמות לאחר המוות הוא עולם שמשקף לנו את כל המחשבות והאמונות ביתר שאת מן העולם הזה. על כן, אם מישהו מאמין שיש גן עדן או גיהנום,הוא יראה את עצמו במקום הזה (במקום שבו הוא מאמין ששם מקומו
אם מישהו מאמין שאין כלום אחרי המוות נכונה לו
ה-פ-ת-ע-ה גדולה מאד L&L TALYA

למעלה