שלום אני חדש פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא jloz
  • פורסם בתאריך

QueIronia

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif JLo מקום 4../images/Emo35.gif

ממש ממש לא
הנה הדירוג שלי: 1) JLo 2) J To Tha Lo! The Remixes 3) On The 6 4) This Is Me... Then מה הסינגל האהוב עלייך

jloz

New member
חחחחחחחחחחחח

יש לי שניים JENNIFER LOPEZ עם JA RULE IM REAL REMIX ו ALL I HAVE JENNIFER LOPEZ עם JJ COOL J כול אחד והטעם שלו ממי

this is me then

New member
הנה הדירוג שלי../images/Emo70.gif

1.on the 6 ו jlo (מה לעשות, שניהם תותחניים, קשה לי להליט מי יותר יפה..) 2.j to tha lo!the remixes 3.this is me... then

jloz

New member
דרגי לי את ............/images/Emo73.gif

דרגי לי את כל הסינגלים שלה מהיפה ביותר עד לפחות יפה

QueIronia

New member
דיברת אליי../images/Emo35.gif אם כן, אז 2 דברים:

1) אני בן. השם שלי זה ארז. 2) אי אפשר לדרג - כולם מדהימים, ובכל-זאת, הנה המקום הראשון: Ain't It Funny (הכוונה לרגיל
לא לרמיקס עם ג'ה
)

jloz

New member
אתה צוחק עליי../images/Emo6.gif

מכולם בחרת ב AINT IT FUNNY טוב כל אחד והטעם שלו

QueIronia

New member
ממש לא../images/Emo70.gif השיר מדהים, בגללו

קניתי את הדיסק
אבל כמו שאמרת, כל אחד והטעם שלו... אתה בחרת ב- I'm Real Remix... בפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי לעצמי: "למה
", וממש לא אהבתי אותו, עכשיו אני ממש אוהב אותו, אבל את הגרסא החיה שהייתה ב- VMA של 2001, וגם בגרסאת Acapella...

jloz

New member
הנה לכם הדירוג של כל הסינגלים

1 IM REAL REMIX 2 ALL I HAVE 3 LOVE DONT COST I THING 4 JENNY FROM THE BLOCK 5 WAITING FOT TONIGHT 6 IF YOU ADE MY LOVE 7 IM GONNA BE ALRIGHT 8 FEELIN SO GOOD 9 PLAY 10 AINT IT FUNNY REMIX 11 IM REAL 12 LETS GET LOUD 13 AINT IT FUNNY 14 BABY I LOVE YOU 15 ALIVE 16 IM GLAD כמובן שכולם פצצות

J To The Lo

New member
ברוך הבא....

AINT IT FUNNY REMIX במקום ה10? לאאאאאאא זה השיר הכי יפה שלה!
תהנה מהפורום

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

כתוב שג'ניפר ביטלה/דחתה ת'חתונה או משו בגלל איזה בובת וודו ומזל רע כנסו לקישור

יש כבר מיליון ואחת סיבות לדחייה..

1. לג'ן ובן יש בעיות בזוגיות. (ממש לא נראה לי
) 2. התקשורת לוחצת יותר מידי 3. מיקום החתונה דלף לתקשורת, וזה היה אמור להישמר בסוד 4. מזל רע? המשך סיבות יבוא?

חחחח ראסמייייייייייי

יאללה מי מהמר מה הסיבה הבאה??? שירהההההההההההההההההההההה את חייהת לשמוע את התגובה של שרון שהיא שמעה על המזל הרע חחחחחחחחחחחחח את תרביצי לה על זה כמו שאני מכירה אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה את?? את חיייבת לראות ת'שיחה שלנו באייסי, אני מכריחה אותה לשיר ווסטלייף חחחחחחחחחחחחחח

למעלה