שלום אני חדש פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קחו מתנה תמונה מדהימה
T this is me then New member 13/9/03 #3 ברוך הבא!!! אנחנו מקווים שתיהיה משתמש פעיל.... ושתשתלב מהר בפורום
U U p New member 13/9/03 #6 ברוכה הבאה!!!!../images/Emo175.gif אני נופר!! נעים מאוד!! מי אתה? ספר על עצמך..... נ.ב תמונה מדהימההההה אני ישתמש בה לאתר....
ברוכה הבאה!!!!../images/Emo175.gif אני נופר!! נעים מאוד!! מי אתה? ספר על עצמך..... נ.ב תמונה מדהימההההה אני ישתמש בה לאתר....
J jloz New member 13/9/03 #14 שמי עוז !!!!!!!../images/Emo60.gif שמי עוז אני מחיפה ב יב אני מת על JLO ו ASHANTI וזהו ספרי לי עליך
Q QueIronia New member 13/9/03 #10 היי../images/Emo70.gif אנשים../images/Emo26.gif לא שמתם שזה בן הוא כתב "אני חדש פה", לא חדשה... בכל מקרה - ברוך הבא לפורום, אני ארז, אחד משני המנהלים כאן...
היי../images/Emo70.gif אנשים../images/Emo26.gif לא שמתם שזה בן הוא כתב "אני חדש פה", לא חדשה... בכל מקרה - ברוך הבא לפורום, אני ארז, אחד משני המנהלים כאן...
L Lopezit New member 13/9/03 #11 ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif אני ליאת מי אתה? ספר על עצמך
J jloz New member 13/9/03 #12 שלוםםםםםםםםם שמי עוז אני מחיפה אני עכשיו ב יב אני מת על JLO מהאלבום הראשון שלה תיכתבו לי הרבה ביי בנתיים ליאת
שלוםםםםםםםםם שמי עוז אני מחיפה אני עכשיו ב יב אני מת על JLO מהאלבום הראשון שלה תיכתבו לי הרבה ביי בנתיים ליאת
Q QueIronia New member 13/9/03 #16 בעצם, כולכם תכתבו איזה הוא האהוב עליכם, כי יש כאן הרבה חדשים, ואנחנו לא יודעים מה כל אחד הכי אוהב... אז אני אתחיל... הדיסק האהוב עליי הוא JLo. למי שלא יודע - זה הדיסק הראשון של ג'ן שקניתי, ומאז התאהבתי ...
בעצם, כולכם תכתבו איזה הוא האהוב עליכם, כי יש כאן הרבה חדשים, ואנחנו לא יודעים מה כל אחד הכי אוהב... אז אני אתחיל... הדיסק האהוב עליי הוא JLo. למי שלא יודע - זה הדיסק הראשון של ג'ן שקניתי, ומאז התאהבתי ...
L Lopezit New member 13/9/03 #20 אותו דבר כמו ארז אבל קניתי אותו כי התאהבתי בשיר aint it funny ואז כמובן התאהבתי בג'ניפר המושלמתתתתתתתתתתתתת
אותו דבר כמו ארז אבל קניתי אותו כי התאהבתי בשיר aint it funny ואז כמובן התאהבתי בג'ניפר המושלמתתתתתתתתתתתתת
Q QueIronia New member 13/9/03 #22 ../images/Emo45.gif קניתי אותו בדיוטי פרי ב- 24/07/2001, ב- 17$... היותר וותיקים כאן מכירים את הסיפור כולו...
../images/Emo45.gif קניתי אותו בדיוטי פרי ב- 24/07/2001, ב- 17$... היותר וותיקים כאן מכירים את הסיפור כולו...
J jloz New member 13/9/03 #23 אני ידרג !!!!!!!../images/Emo41.gif מקום 4 JLO מקום 3 THIS IS ME THEN מקום 2 ON THE 6 מקום 1 J TO THA L-O אבל אהבתי את כולם
אני ידרג !!!!!!!../images/Emo41.gif מקום 4 JLO מקום 3 THIS IS ME THEN מקום 2 ON THE 6 מקום 1 J TO THA L-O אבל אהבתי את כולם