שלום אני חדש פה

The Walrus

New member
../images/Emo58.gif

כבר היו המון שירשורים על זה, ולא חידשת כלום (שמו את האתר הזה פה לפחות 8 פעמים), אז אל תצפה שהרבה יענו לך. אני חושב שזה שטויות. דמבדלור מת, תפנימו.

ציקו2003

New member
לא אמרתי שאני תומך בכל הטענות |ספוי

רק רציתי להעלות אותן לדיון. הטענות היחידות שאני מצליח לחשוב עליהן מהצד הנגדי הן שסנייפ לא מת כתוצאה מהנדר הכובל ושהתמונה שלו נתלתה על המשרד של המנהל (למרות שאני חושב שדמבלדור הוא קוסם מספיק מוכשר כדי שיוכל לרמות את הכלל הזה)

The Walrus

New member
ושכחת טענה אחת פשוטה ../images/Emo58.gif

שמסתכמת ב4 מילים, אפילו 3 בתרגום האנגלי: סנייפ הרג את דמבלדור. זה הטענה הגדולה מכולם. וחוץ מזה, תכנס לפה ותראה כמה שאתה טועה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=160&msgid=67749162

דאמ. ../images/Emo58.gif

גמאני חשבתי ככהההההההה שדמבי אמר לסנייפ להרוג אותו. פאק זה יכול להיות כ"כ מגניבבבבבבב כי הרי כולם יודעים שדמבי יעשה הכל בשביל לנצח את ולדי אז הוא בטח רצה מרגל ממש ממש ממש ממש ממש אמין :p ואם כבר יש לי ניחוש בלי שום רקע שרא"ב זה סנייפ באיזהו הקשר לא ידוע...

omer116911

New member
ניראה לי מטופש ../images/Emo58.gif

שרולינג תעשה כזו סיערה תקשורתית ממוות של דמות ואז יגלו שהיא חיה. חוץ מזה, אם אני לא טועה, היא אמרה שכל דמות שהיא הורגת, מתה, וזהו. =] חוץ מזה, איזה סיבה יש לה להשאיר את דמבלדור חיי אם היא טוענת לסוף מפתיע במיוחד שרק 5 מהקולגות שלה עלו עליו עד כה? זה הכי צפוי שבעולם שדמבלדור/סיריוס יהיה חיי בעצם. חוץ מזה, איזה סיבה להם להודות בעובדה שהם חיים? סיריוס חיי במחתרת וגילה רק לקולגות הקרובות אליו ביותר ותיראו לאן -זה- הוביל אותו. XD אני לעומת זאת חשבתי שדמבלדור כן יופיע בשביעי, בעזרת אינפרי אולי. לא אמרו משהו על זה שוולדמורט מאמץ צבא של הגופות של קורבנותיו? אולי שריפת הגופה הייתה רק הסוואה? D:

למעלה