ברוך הבא
ג גברת וויזלי New member 20/9/06 #15 שלום וברוך הבא לקדוש מנגו. היי אני גברת וויזלי(או עטרה..)ובת 14 ויומיים. חח עלובה אני.
Z ZoHaRoT New member 20/9/06 #19 אתה לא יודע לכתוב את השם שלך? אתה לורד וולדמורט! לא "לרוד וולדרמוט"!
C CoralP New member 20/9/06 #24 חחחח את לא קולטת מה הזכרת לי XD לרוד וולדרמוט מזכיר את רוניל וויזלב XDDDD יאיי בואו נעוות שמות?XDDD
מ מה יא New member 21/9/06 #49 הכי מצחיק זה../images/Emo96.gif הארי פוסטר ועכשיו הוא חלב עמיד לא זוכרת מחתימה של מי זה
ד דנונה לייט New member 21/9/06 #32 אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!! אמאמאמאמאמאמאמאמא אכלתי סוכריית לשון בלון ועזרתי לפרד להכניס את הטלסקוגרוף לתיק, אני אענש?
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!! אמאמאמאמאמאמאמאמא אכלתי סוכריית לשון בלון ועזרתי לפרד להכניס את הטלסקוגרוף לתיק, אני אענש?
פ פרד וויזלי המקורי New member 21/9/06 #41 רוצה ממתקיא? זה יעזור לך להבריז מהעונש. תיראי כל כך חולה שירחמו עליך ויסלחו לך. ובגלל שאני סיבכתי אותך בזה,אז זה על חשבון הבית.
רוצה ממתקיא? זה יעזור לך להבריז מהעונש. תיראי כל כך חולה שירחמו עליך ויסלחו לך. ובגלל שאני סיבכתי אותך בזה,אז זה על חשבון הבית.