שלום אני חדש כאן מקוה שיהיה נחמד
ו וולדרמוט New member 19/9/06 #4 יופי הצלחתי להתפטר מה 4 המרגיז הזה. מעכשיו אז אני סתם וולדר. אז הנה אציג את עצמי שוב... שלום כאן וולדרמוט מקוה שאהנה כאן איתכם קסומים שלי.
יופי הצלחתי להתפטר מה 4 המרגיז הזה. מעכשיו אז אני סתם וולדר. אז הנה אציג את עצמי שוב... שלום כאן וולדרמוט מקוה שאהנה כאן איתכם קסומים שלי.
מ מצנפת סגולה New member 20/9/06 #28 וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo55.gif
T The Girl Who Lived New member 21/9/06 #42 ואם מדברים על וולקאמים...../images/Emo3.gif את הצטרפת אלינו לקומונת הסגידה לוולדמורט (הנורא והנסגד) ולאוכלי המוות נכון?? תישארי שם!!!! יהיה כייף!!!!!! ומהיום את.... פינגווינית!!!!!!!!!!!
ואם מדברים על וולקאמים...../images/Emo3.gif את הצטרפת אלינו לקומונת הסגידה לוולדמורט (הנורא והנסגד) ולאוכלי המוות נכון?? תישארי שם!!!! יהיה כייף!!!!!! ומהיום את.... פינגווינית!!!!!!!!!!!
Z ZoHaRoT New member 19/9/06 #8 ברוך הבא! אני מוגלגית פשוטה, אני מקווה שלא תהרוג אותי, אני רוצה לחיות! או שמא הפסקת לרצוח מוגלגים להנאתך? האם חזרת לדרך הישר טום? הם תוכל לאהוב ולתת מעצמך? אה? ועכשיו ברצינות: ברון הבא!
ברוך הבא! אני מוגלגית פשוטה, אני מקווה שלא תהרוג אותי, אני רוצה לחיות! או שמא הפסקת לרצוח מוגלגים להנאתך? האם חזרת לדרך הישר טום? הם תוכל לאהוב ולתת מעצמך? אה? ועכשיו ברצינות: ברון הבא!