שלום, אני חדש-ישן...

• פותח הנושא zarut
  • פורסם בתאריך

מבעבעת

New member
בד"כ אימג´ין מתחרפן מפרסום ../images/Emo5.gif

אתרים.ועוד במכה הראשונה. אבל, פייר - האתר שלך מושקע... ובעצם כל מה שרציתי להגיד (נשבעת!) אמרה שירז. אז אני פשוט מגבה את דבריה ואומרת "כנ"ל". אם אתה איתנו כבר די מספיק זמן, בוודאי ראית התיחסות שלי/שלנו למשתתפים השקטים של הפורום. זה תמיד מרגש שוב לדעת שיש עוד אנשים אי שם שנהנים מהפורום, אפילו אם בינתיים הם לא בוחרים להתבטא. סגנונך נעים עלי (גם בכתובים כאן וגם באתר שלך... מה שקראתי בינתיים) ואשמח אם תבחר להשאר עמנו... כלומר לכתוב ולהתלבט עמנו. מבעבעת

e-magine

New member
לא מפירסום, מפירסומת

הדבר הראשון שאמרתי וכתבתי, כשהתחלתי לעסוק בנושא הוא שאני רוצה לדבר עם אנשים שסובלים ממה שאני סובל. ונראה לי שמה שעובר על זרות דומה במידה למה שעבר/עובר עליי. זרות לא מבקש למכור לנו גויבות, הוא מראה לנו אתר שבנה והאתר הזה, בחלקו נוגע לענייננו. מבעבעת, את מתארת לעצמך שהייתי חולם למנוע פירסום של האתר הזה?

actress

New member
ברוכה הבאה זרות...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

האתר שלך מדהים!!!! אני מאוד מאוד אהבתי אותו אני בטוחה שכמו שהאתר מדהים גם אתה מדהים אני אמשיך לטייל באתרך כי הוא באמת מקסים! ממני מיכל

zarut

New member
אכן,

עד כמה שידוע לי אני משתייך למין הזיכרי

actress

New member
מתולתלי וזרות אני יודעת...

ואאחרי זה ראיתי שלא רשמתי ברוך הבא אלא ברוכה הבאה אבל כל התוכן נשאר כזכר

lady_anne

New member
ברוך הבא, זרות ../images/Emo142.gif

ואני חשבת שאני מכורה כבדה.. אשמח אם תוכל להרחיב קצת ולספר מאיפה הכל התחיל ואם ניסית לטפל בתופעה וכיצד. ברור לי שאלו שאלות מאד אישיות אבל יהיה מעניין אם תיעתר לבקשה. יום נעים

zarut

New member
תודה ושלום גם לך

לגבי השאלות... אז עניתי כבר למאדאם בהודעה קצת למעלה על רוב השאלות שנשאלו...ובפתיחות לא כ"כ אופינית לי בד"כ... בידידות זרות

lady_anne

New member
כן, עכשיו ראיתי

ובאמת כל הכבוד על הפתיחות. יש לי עוד המון שאלות אבל לא נעים לי לנדנד אז אני אתאפק. בריאות ואושר.

ליידי אן -למה ? תנדנדי, בשביל זה

אנחנו כאן לא? אותי מאד מעניין זרות איפה אתה גולש..... באיזה מקומות ברשת ומה הכיממכר אותך ברשת ליידי טוב שנכנסת סוף סוף אני נורא זקוקה לך אני אוהבת אותך תשתדלי להיכנס על בסיס יומי ואני מפטיחה להגיע אליך לפורום עוד היום

היי אימגין - יקר שלי

ראיתי שעשית לי טאג אז אתה פטור מלהודיע לי אתה פה היום? איזה כיף שיש פה עוד בנים אתה כבר לא טובע בשמנת

lady_anne

New member
אני קנאית פנאטית לפרטיות, מאדאם

של אחרים ושלי באותה מידה. בנוסף אני מאמינה שאם אדם רוצה לשוחח על עצמו אנחנו צריכים רק להיות שם בשבילו ולהקשיב, והמידע שהוא ירצה לנדב לנו אותו עלינו לקבל בברכה. יש לי על הנושא הזה ויכוח מתמיד עם אישי ואב-ילדיי, שטוען שככה נראה כאילו אני לא מתעניינת בבן-שיחי, אבל כאדם שלא אוהב שמעיקים ומנג´סים לו אני שונאת להעיק ולנג´ס לאחרים. אני מלאת סקרנות לגבי זרות ויש לי אין ספור שאלות לגבי האופן בו הוא מנהל את חייו, אבל כמו אימג´ין אני אשתוק ואתן לאיש ללכת בקצב שלו.
מאדאם - איחולי הצלחה לבן שלך בצבא ואת תחזיקי מעמד ותהיי גיבורה בשבילו כשהוא חוזר הביתה עייף ותשוש. אוהבים אותך כאן מאד.

zarut

New member
היי , מה החיים שלי כ"כ מסקרנים?

תאמיני לי שהם כ"כ משעממים ושיגרתיים שבאמת חבל"ז על הזמן אני עומד לשבור שיא גינס בהתבודדות, חוסר מעש ועמידה במקום... אבל את מוזמנת לשאול ככול שאת רוצה זה מאוד מסקרן אותי לדעת מה יכול להיות מסקרן בחיים שלי... בידידות זרות

liz_liz

New member
שלום לכולם .....

היי זרות ... בקשר לחיים שלך .. למה הם כל כך מסקרנים ? מטבעם של אנשים לגלות ולשאול דברים על חייהם של אנשים אחרים . זה לא רק כאן בפורום אם תסתכל טוב , תבין שגם בחיים האמיתיים . ליז .

ליזי...התגעגעתי....את פה עכשיו?

זרות לדעתימעניין יותר מסתם כל אחד הוא מאד מיוחד ומקורי לטעמי ויש בו גם משהו כנה מאד והוא נוגע לליבי

zarut

New member
אני מקווה שלא התשמע מהדברים

שכתבתי כאילו אני מתקיף באיזשהיא צורה את - lady_anne כי זה ממש לא מה שהתכוונתי להגיד מה שכתבת זה באמת מה שאני חושב... החיים שלי משעממים... וגם אותי מסקרן לדעת איך אנשים אחרים חיים, מה הם עושים , חושבים וכל´ וכל´... היא וכלם יכולים לשאול אותי כל מה שאתם רוצים האמת שאני בשלב של פתיחות שלא היה לי בחיים זה הזמן המתאים... ואם זה משהו שאני ירגיש לא נוח איתו... אז פשוט אני לא יענה לאותו עניין אין בכך שום בעייה... בידידות זרות

lady_anne

New member
זה בסדר,זרות - לא חשתי מותקפת

והייתי חשה מותקפת אם מישהו היה שואל אותי שאלות כמו אלו שמתרוצצות לי בראש לגביך. אם זה בסדר מצידך שאשאל (ואתה כמובן לא חייב לענות) אז מעניין אותי לדעת איך אתה מנהל את החיים שלך בבדידות מזהרת שכזו. האם האינטרנט, הפורום הזה וכל מסגרת וירטואלית אחרת, מהווים למעשה תחליף לקשר אנושי אמיתי? בן כמה אתה ? לא חסרה לך חברות, זוגיות, משפחה? ברור לי שאתה מודע לחלוטין למצב בו אתה נמצא - לא נראה לך שצריך לעשות משהו לשנות אותו? (יכול להיות שלא, וגם זו תשובה לגיטימית) ניסית טיפולים אלטרנטיביים? קבוצות תמיכה? אין מי שמתעניין בך ורוצה לעזור לך לצאת מהבועה הזו? המון שאלות קשות, אז בזמנך החופשי אש. שב"ש.

למעלה