שלום אני חדש בפורום.

pistachio38

New member
שלום אני חדש בפורום.

אני לא מרגיש בודד בלי חברים, אבל אני זקוק לפעמים לתשומת לב. עם חברים אני גם ארגיש יותר ביטחון. אני מקווה שאני אמצא חברים נחמדים בפורום הזה. דרך אגב, נכנסתי לפורום הזה לגמרי במיקרה והחלטתי להשאר.

pistachio38

New member
קרן יש לי שאלה

תודה על קבלת הפנים. נעים להכיר אותך. יש לי שאלה שאני מקווה שהיא לא שאלה טיפשית. לא נעים לי להגיד, אבל אני לא בטוח שהבנתי אותך. את עלית לארץ מקנדה או שאת גרה היום בקנדה ? אני מקווה שאני לא אחשב לקשה תפיסה, אחרי השאלה הזאת.

אין על מה..

בקשר לשאלה שלך, אני גרה היום בקנדה... עברתי לפני שנתיים לפה...

sh53

New member
מקווה בהחלט שתישאר

לאיזו תשומת לב אתה מתכוון? כי יש המון סוגים של תשומת לב (אני מתכוונת שכתבת שאתה לא מרגיש בודד ושאין לך חברים, אבל מצד שני חסרה לך לפעמים תשומת לב, אז אולי חסרה רגישות/אכפתיות/תשומת לב בין החברים - האם לזה התכוונת?).

pistachio38

New member
היי קרן ו sh53 .

נעים להכיר אותכם. האמת שאף פעם לא חשבתי על זה שיש כמה סוגי תשומת לב, אבל אני אנסה לענות על השאלה שלך sh53 . התשומת לב שאני מתכוון אליה היא שיהיו לי חברים שיתעניינו בי ושיהיו לי חברים שאני אוכל לחלוק איתם את החוויות שלי. לפעמים אני שומע שיר יפה או צופה בסרט יפה והייתי רוצה שיהיה איתי חבר שיחלוק איתי בחוויה. לפעמים אני מרגיש שיש לי הערה מצחיקה או משהו מעניין להגיד והייתי רוצה שיהיו ליידי חברים שישמעו את זה. הייתי רוצה שגם החברים החדשים יעניינו אותי בדברים שאני לא מכיר ויגידו לי את הדיעה שלהם לגבי דברים מסוימים. אני לא מרגיש שחסר לי רגישות ואיכפתיות, אבל אם וכאשר יהיו לי חברים קרובים, אני מצפה ומקווה שאני אקבל מהם רגישות ואיכפתיות, כי בלי זה אין חברות אמיתית וכמובן שרגישות ואיכפתיות אלה דברים שיועילו לי. הייתי רוצה להיות חלק מחבורה של ארבע חברים קרובים.

sh53

New member
שאלת המשך

כשכתבת על בדידות וחברים, התכוונת שיש לך חברים, אבל לא ממש קרובים ולא כאלה שאתה יכול לשתף אותם בחוויות שעברת, בבדיחות, בסרט שראית, בשירים שאתה אוהב וכו' (כמו שכתבת פה) או שאתה התכוונת איך יוצרים קשר ראשוני לקראת חברות אמיתית וחזקה בהמשך?

pistachio38

New member
תשובה לשאלת ההמשך של sh53 .

האמת שאין לי חברים בכלל. אני מעוניין בחברים אמיתיים ולא בסתם חברים כמו שהיו לי בבית ספר ובצבא. אני צריך חברים קרובים שאפשר לגלות להם סודות אינטימיים ולנהל איתם שיחות נפש. וכמו שאמרתי קודם, לחלוק איתם בחוויות משותפות. אני לא מרגיש ממש בודד. אפילו מרגיע אותי להתבודד לפעמים, אבל זה יהיה נחמד אם יהיו לי חברים קרובים. הייתי רוצה להיות חלק מארבע חברים קרובים.

sh53

New member
באיזה מסגרות אתה נמצא?

עבודה, לימודים, התנדבות. האם יש מצב להפוך מישהו שאתה מכיר משם לחבר טוב?

pistachio38

New member
אני נמצא במסגרת של עבודה.

היחסים שלי עם החברים לעבודה טובים אבל אין אפשרות לחברות קרובה. הם בהחלט חברים אבל לא חברים קרובים. אני עובד בעבודה של לחץ אז אין אפשרות לפתח עם אחד מהם שיחה שתוביל לחברות קרובה.

sh53

New member
יחסים נבנים לאט לאט

ויותר קל ליצור חברות עם מישהו באותו סטטוס כמו שלך ובעל נושאים משותפים כמוך (לדוגמא אם שניכם רווקים ושניכם יוצאים ומבלים עם בחורות או שניכם לומדים או שניכם מאותה עיר או פחות יותר באותו גיל) - כלומר משהו משותף יש לרוב בין אנשים, אני בטוחה שלא כל מי שהולך לעבודה עובד ב- 100% מהזמן, מן הסתם יש הפסקונת קפה לפעמים, ארוחת צהריים או סתם הפסקות וגם מן הסתם מדברים זה עם זה אנשים בעבודה לא רק על עבודה כל היום. אני מציעה שתסתכל מסביב בעבודה, תראה ותביט באנשים טוב טוב, תקשיב להם ותעקוב אחרי מה שהם עושים. אני בטוחה שתראה שלא כולם עובדים 100% של הזמן, אלא יש להם הפסקות קצרות מדי פעם שהם מנצלים לשיחות שלא קשורות לעבודה, אלא שיחות שתורמות יותר לקשרים החברתיים ביניהם.

pistachio38

New member
האמת שיש מישהי נחמדה בעבודה.

אבל אני לא יודע אם אפשר לפתח ידידות קרובה עם בת, מבלי שהיא תחשוד שאני מעוניין בה בתור בת זוג. גם הבן זוג שלה יכול לחשוד וזה לא נעים.

sh53

New member
אם יש לה בן זוג - תתרחק

רוב הסיכויים שתאמר לא. אם תאמר כן - אז יום אחד היא תזרוק אותך לטובת מישהו אחר שגם יתחיל איתה כשהיא עוד תהיה איתך.

pistachio38

New member
קרן, בקשר לשאלה על הגיל.

זה קצת מביך אותי. כשנכנסתי לפורום, לא ידעתי שמדובר בפורום של בני נוער. לא קראתי שלשום את מה שרשום בשער של הפורום. הייתי בטוח שמדובר בפורום למבוגרים. רק היום נפל לי האסימון שמדובר בפורום לבני נוער. האמת שאני הרבה יותר מבוגר מכם, אבל לכבוד הוא לי להיות חבר שלכם למרות פער הגילים שלא ציפיתי לו.

RossandRachel

New member
שלום וברוך הבא!!

זה מין פורום כזה שברגע שנכנסים כל כך מתאהבים שלא רוצים לעזוב... אני שמחה לשמוע שיש פה גם אנשים בלי בעיות חברתיות שבאו לעזור לחברים אחרים. מקווה, לא- בטוחה, שתשתלב יפה ^^

pistachio38

New member
היי rossandrachel

נעים להכיר אותך. תודה על קבלת הפנים. זה באמת פורום נחמד שקל לאהוב.

ברוך הבא

אתה לא ממש צריך להרגיש בודד אין שום סיבה שכזו ...ונכון שלפעמים אנשים הם בודדים קצת זה טבעי ונורמטיבי לרצות קצת להיות לבד...אתה לא צריך להרגיש בודד מהסיבה שכל אדם הוא עולם ומלואו......לכל אחד יש תחביבים שהוא אוהב לעשות בשעות הפנאי.....ואני בטוחה שגם לך יש כאלו...תנסה ליצור קשרים עם אנשים אחרים בסהכ במהלך החיים אנחנו מכירים עוד מלא אנשים ואפילו בנסיבות מוזרות ומצחיקות.....רק פשוט צריך לפתח שיחה...באם אתה צריך עצות אשמח לעזור לך....

sonic13

New member
pistachio38 ברוך הבא

גם לי שי תבעיה הזאת קצת יותר חמור החברים כל הזמן עסוקים וכבר לא מתייחסים אליי אשמח להכיר אותך ושניהיה חבירם טובים אני עומרי דבר איתי באייסי יחיד ומיוחד 219713595

למעלה