XDDDDDDDDDDD ^____________^
K Kawaii Me New member 4/5/05 #44 XD ארור ../images/Emo29.gif לעדי יש מנדט? לי יש חבר לאומים שנתנו לה המנדט
A A K I R A New member 4/5/05 #46 ה-:< היה בגלל שההוא עם הילדה, היוג'ס, הולך להוציא סכין ו*בייייייייפ* אותה P: ואחר כך האמא נוקמת בשם הילדה תודי שזה עצוב :< ממש טרגדיה ולקראת סוף הסדרה הילדה כמה לתחיה ומתחתנת עם אל ^^ כאילו, מראים אותם כעבור כמה שנים :X כל מה שנאמר בהודעה זו היה המצאה של הרגע. חהחהחהחה!
ה-:< היה בגלל שההוא עם הילדה, היוג'ס, הולך להוציא סכין ו*בייייייייפ* אותה P: ואחר כך האמא נוקמת בשם הילדה תודי שזה עצוב :< ממש טרגדיה ולקראת סוף הסדרה הילדה כמה לתחיה ומתחתנת עם אל ^^ כאילו, מראים אותם כעבור כמה שנים :X כל מה שנאמר בהודעה זו היה המצאה של הרגע. חהחהחהחה!
K Kawaii Me New member 1/5/05 #9 ברוך הבא:] ../images/Emo29.gif כולנו מכורים לנארוטו + בלי קישורים ודיבורים על הורדות (בקומונה מותר) תהנה ^_^!!
ברוך הבא:] ../images/Emo29.gif כולנו מכורים לנארוטו + בלי קישורים ודיבורים על הורדות (בקומונה מותר) תהנה ^_^!!
A ashkeloni New member 2/5/05 #17 נצל"ש סתם שידעו שאני פה ../images/Emo3.gif הייתי פה עוד בקומונה בערך, אבל לא ממש פעיל :-S קיצר סתם שיידעו שאני פה, ואם מישהו רוצה לדבר אני במסנג'ר [email protected] ואני אגיע למפגש הבא ^^
נצל"ש סתם שידעו שאני פה ../images/Emo3.gif הייתי פה עוד בקומונה בערך, אבל לא ממש פעיל :-S קיצר סתם שיידעו שאני פה, ואם מישהו רוצה לדבר אני במסנג'ר [email protected] ואני אגיע למפגש הבא ^^