שלום אני חדש בפורום

TheMightyYakir

New member
שלום אני חדש בפורום

קוראים לי יקיר ואני בן 17, מת על הסדרה של נארוטו ואני עוקב אחריה שבוע אחר שבוע בערוצ המירק מקווה להנות כאן

Galmon

New member
יאי!!! ברוך הבא!!!!

מממ..... אתה ממש תהנה פה!^__^ כוווווווולם נהנים פה!^O^ קבל את אדוארד ואלפונס!!! הם קאוואיימים! אד אומר לאחיו- "אל! תראה, הסרט החדש של נארוטו יצא מתורגם להורדה!!!" -"אבל ני צ'אן! מתי יצא הסרט שלנו?....." -"אל תדאג אל! כמו שקאבוטו פעם אמר: כשאתה ממש רוצה משהו זה נראה כמו נצח עד שאתה מקבל אותו!!! או משהו כזה......"^___^;;; ברוכה הבאה לפורוווווווום!!!!! ~ניא!~ =^o^=

xDDDDD +++

חבל שחצי מהסדרה מרוחה כמו לא יודע מה והסוף גרוע

Galmon

New member
אההה..... אל תגיד את זה!*O*

הסדרה יפה כל כך! והסוף לא גרוע, הוא פשוט קיטצ'י!!!!*o* בטח בסרט יהיה סוף יותר........ מגניב........ ותראה מה עשית... אדו נעלב... ממ... הוא בישי כשהוא נעלב....*o* תעליב אותו עוד!.... קינקי....^___^

Kawaii Me

New member
תמונה מושלמת../images/Emo99.gif ../images/Emo29.gif

*סוקלת* אל תגיד את המילה "הורדה" T_T;; [אמרת אותה בהודעה הקודמת ^^;] אאאסוווורררר...זה פורום חוקי והכל
*שומרת את התמונה*

Galmon

New member
גומן גומן...^__^;;;;;;

אבל זה לא מה שאמרתי..... כן כן... אני דיברתי על "ורדה"! את מכירה אותה.... לא?.... לא...... כבר אמרתי גומן?.... יודעת שאם כותבים "גומן" באנגלית אז זה יוצא duni?.... זה די מצחיק... לא?... לא.... *____* גומן.....*o*

Kawaii Me

New member
XDDD duni ../images/Emo29.gif

נשמע כמו הכלאה בין שמות
זה בסדר סלחתי
ראיתי למטה עוד הודעה..וניצלשו אותה..ודיברו על ורדה..ארורים !

יפה אבל זה לא אומר שהיא לא מרוחה...

ולא אהבתי את הסוף,אני מקוה שהסרט יציל Y_Y

Sunnaiko

New member
רשע. XD

לוידעת, אני דווקא אהבתי את הסוף, למרות שהוא היה די קיטצ'י. *מחכה לסרט... ותוהה איך המנגה תסתיים*

Galmon

New member
~ניא!~

ברור שאין לי.... אבל תראי איזה שימוש נהדר אני עושה בהן! הו, עינת "שליטת התמונות הקינקיות" צ'אן!^0^ היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס היוג'ס..... עכשיו למדתי לכתוב את השם שלו בפחות משניה! ~ניא!~ היוג'ס היוג'ס.....

למעלה