שלום אני חדש בפורום!

אהלן אמרי!!!

ברוך הבא!!
לא ידעתי שכבר סיימת את רשומות!!! נחזור לעניננו... מרוך הבא והשמלבות מהירה בפורום!
אגב, סייבר, זה הבן-דוד שלי שאמרתי לך שגר במודיעין... כל המשפחה שלי תשתלט על הפורום הזה
מוהאהאהאהא!!!

midnight dragon

New member
זאת מסורת אצלכם במשפחה לקרוא

רומח הדרקון? בערבי שישי אתם מתכנסים כולם ביחד ועושים ערב קריאה..? חחח

האמת היא שלא...

זה בימי שבת... סתם... לא, פשוט ספרתי לאמרי על רומח, והוא החליט (בלי להגיד לי אפילו) שהוא קורא...

אז ככה...

1.הרשה לי להזכיר לך מי היה הראשון ב]ורום הזה, ומי הרעיל את אמרי... 2.על איזה עוד פורום אתה מדבר פור גוד פאקינג סאייק?

Silver Lance

New member
בן אני חייב את "עת התאומים"!

יש לך בבית ספרים של "רומח"? יש לך את "עת התאומים"? למה בספריה אין את זה רק את הכרכים הבאים....

ברוך הבא והשתלבות מהירה בפורום!

שישיית המפגשים אכן תורגמה לעיברית. אומנם לא קראתי אותה אבל אומרים שזו סידרה גרועה מאוד... מחזור שער המוות-כל הספרים תורגמו לעיברית. קראתי את הספר הראשון והיה לי משעמעם, אני מתלבט עם להמשיך לספר השני.

שלום ^__^

ברוך הבא =] מקווה שתהנה משהותך כאן -^^- אני מבקשת שתבוא אחרי ואני אעשה לך סיור ברחבי הפורום :] החדר שממולנו הוא חדרה של קיטיארה,להצעות מגונות וממ..לעוד כמה דברים *אהמ* יש להיכנס לשם =] החדר שמימין לנו הוא חדרה של סהר-פז ומי נהר,לשירים ולספורים על המטה בחברותא יש להיכנס לשם =] ואם אתה מעדיף יוגה בשתיקה או הקשבה אילמת זה גם שם ^_^ החדר שמשמאל לנו הוא חדרו של תאניס,לטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי צמוד יש להיכנס לשם =] כמו שאתה רואה,הפעילויות החברתיות מאוד מגוונות בפורום שלנו =] וגם הטיפול הפסיכולוגי =] אני מקווה שתהנה כאן ^___^ *נעלמת במסך עשן*

למעלה