שלום אני חדש בפורום!

Silver Lance

New member
שלום אני חדש בפורום!

היי אני חדש בפורום ושמעתי מחברים (יותר נכון ממשפחה) על "רומח הדרקון" והחלטתי שאין לי ספר מעניין לקרוא אז התחלתי לקרוא את זה ומידית התאהבתי בספר ובפרק זמן של שבוע בערך (!) סיימתי את כל רשומות (כמובן שזה ליווה חרישה אין-סופית על הספרים אבל מילא, היה שווה). אני רוצה להתחיל לקרוא את "אגדות" ואני מקווה שהספרים יהיו בספריה הקטנה של בצפר... בכל מקרה, רציתי לשאול 2 שאלות: סדרת הספרים "ששת המפגשים" או משהו כזה (הסדרה שמספרת על מה עשו בני החבורה לפני "רשומות") תורגמה לעברית? ואם כן, כדאי לקרוא אותה? שאלה שניה: יש סדרת ספרים שנקראת (אני חושב) "מחזור שער המוות". מכירים? כל הספרים תורגמו לעברית? כדאי לקרוא?

NJS

New member
ברוכים הבאים

דרך אגב גם אני חדש זה אחלה ופורום ומקווה שתהנה בו ובנוגע לשאלות שישית המפגשים תורגמה לעברית אבל כבר לא מוכרים אותה לא קראתי אבל לפי מה שאמרו פה בפורום זה לא משהו ולשאלה השנייה קראתי את מש"ה (את הרוב) וזה שונה מאוד מרומח הדרקון אבל זה בכל זאת יפה

Laguna I s Back

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

1)את המפגשים לא קראתי,אבל בפורום אמרו שזה זבל...אז לא כדאי לך... 2)את מחזור שער המוות תרגמו,והוא גם מאוד מאוד מאוד יפה! שווה שווה שווה! ממומלץ בחום...

midnight dragon

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

כל שישית המפגשים תורגמו ורוב האנשים אם לא כולם בפורום יאמרו לך שרובם ממש גרועים אבל יש בערך שניים שהם טובים.. בקשר למחזור שער המוות אני לא יודעת... השתלבות מהירה בפורום

Uzumaki Naruto

New member
ברוך הבא... ^__^

אממ... תקרא רק את הראשון של שישית המפגשים. באחריות
תהנה בפורום.

python 4

New member
וולקאם טו דה פורום.

מחזור שער המוות איז א ורי גוד בוק. ווי נוט ריד איט? איטס וואן אוף מגי אנד טריי'ס בסט. אבסולוטלי בסט. אז פור דה שישיית המפגשים, איי פרסונלי ת'ינק דאט יו שולד ריד איט אולסו. ווי נוט? איי הופ יו'ל האב א גוד טיים אין דיס פורום. טיל וי מיט אגיין.

midnight dragon

New member
זה בעיקבות מה שאמרנו

שיהיה צריך שכל הפורום יהיה באנגלית
חחחחח איזה משועמם.. זה לא מעצבן אותכם לכתוב באנגלית באותיות עיבריות
אם כבר אנגלית - מאיק יט גוד נוט וית' היברו לאטרס...

python 4

New member
Ani meshu'amam?

Ma pit'om? Tagid, lama ata stam omer dvarim? Ani lo amarti shekol haforum tzarich lihiyot be-anglit. Yom tov shehihiye lecha, ubehatzlacha bahemshech.

midnight dragon

New member
!!!!!!!!!ani bat!!!!!!!!!!!! lo ben

ani lo yoda'at aim ata amarta et ze abal misheho amar et ze... lo meshane... meztaeret aim stam amarti dbarim... al tikah et ze kol-kah aishi... lo hitkavanti leha'aliv ao masheho kaze... yom-tov gam leh
...

python 4

New member
hahitnatzlut mitkabelet

רק לא הבנתי - את עטלף?!? חחחחח הרגתי את עצמי.
טוב, לא חשוב.

midnight dragon

New member
כן.. גם זה...חחח ../images/Emo8.gif

אני שמחה שאתה מצליח להצחיק את עצמך.. לפחות אתה מצליח להצחיק מישהו.. סתם.. חחחח בצחוק.. אל תעלב.. חחחחחח

Silver Lance

New member
תודה רבה לכולכם!

טוב באמת תודה רבה אנשים נחמדים וזה באמת נראה פורום אחלה... אז איך אפשר לעזור ולתרום לפורום?

midnight dragon

New member
תמיד אפשר

לעמוד על הראש באמצע תל-אביב ולצעוק פורום רומח הדרקון ב
שולט... סתתם...
חחח בצחוק.. כל הזמן יש אנשים שרוצים עזרה למשל לאורנה צריכה עזרה בעידכונים השבועיים וגדילן צריך עזרה בהנהלת המבוך... אם בא לך אתה יכול לעזור להם.. אבל תמיד אפשר לכתוב פאנפיקים ולכתוב תגובות שנונות ומצחיקות לכל השירשורים.. משהו שאני אף פעם לא עושה..
אבל בכל זאת

פאנפיק...

זה מין מאמר קומי שכותבים על איזושהי סדרה\דמות... (אני חושב...) למשל, בפורום הזה תמצא לרוב פאנפיקים על "רומח הדרקון" או על דמויות מרומח... אני ממליץ בחום על הפאנפיקים שבדף הפאנפיקים במאמרי הפורום... קרעו אותי מצחוק...

אהלן אמרי

מה המצב?? הכל טוב??? תתקבל בברכה בפורום.....אם מישהו עושה לך בעיות תגיד לי .......הם יודעים שיש לי התקפות עצבים והתקפות סכינים חדות....מאוד חדות....

למעלה