ברוכה-הבאה :) גמאני יחסית חדשה בבלוג.. מקווה שתשתלבי ;]
ש שירלי317 New member 18/2/07 #33 ברוכה ברוכה! שלום לך, אני שירלי בת 16 וחצי בעלים לסוסונת נפלא קים דרסז'ניקית רוכבת באורוות הארפו שבבית נחמיה השתלבות מהנה!
ברוכה ברוכה! שלום לך, אני שירלי בת 16 וחצי בעלים לסוסונת נפלא קים דרסז'ניקית רוכבת באורוות הארפו שבבית נחמיה השתלבות מהנה!
S segev 007 New member 19/2/07 #37 ברוכה באה....../images/Emo8.gif שלום אני שגב רוכב קפיצות במרחב הפתוח כ''ש בן 14 השתלבות מהירה.....
מ מיי 100 מיי New member 19/2/07 #39 וואלקם.. אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג' בחוות הפסגה על זיילנד חתיךמושלםקטןשלייי שתהיה השתלבות נעימה מהירה ווואט אוור.. ניניני...
וואלקם.. אני מיי בת 16 וחצי רוכבת ומתחרה דרסג' בחוות הפסגה על זיילנד חתיךמושלםקטןשלייי שתהיה השתלבות נעימה מהירה ווואט אוור.. ניניני...
ע ענבריי 10 New member 19/2/07 #42 שאלוםםם=]] אני ענבר, רוכבת בחוות צח , יש לי חצי פנסיון על וניצה השתלבות נעימההה
N NO MaTaN THIS CHIC New member 20/2/07 #46 היי ברוכה הבאה..!!!! אני מתן בן 15 רוכב ווסטרן בחוות הרלב בכפר נטר אצל פיני אביטל.. ויש לי חצי פנסיון על ליידי פולאריס... השתלבות מהירה..
היי ברוכה הבאה..!!!! אני מתן בן 15 רוכב ווסטרן בחוות הרלב בכפר נטר אצל פיני אביטל.. ויש לי חצי פנסיון על ליידי פולאריס... השתלבות מהירה..