שלום אני חדשה

שלום אני חדשה

שלווום אני נעם ואני עוד שבוע וחצי בת 14 האממ אני עד עכשיו רכבתי שלוש שנים ווסטרן ועכשיו אני מתחילה את השנה הרביעית שלי ברכיבה אבל אני עובדרת לחוות רעננה ומתחילה אינגליש.. בעיקרון הסתכלתי בפורום כבר איזה חודש ככה אבל רק עכשיו הצטרפתי ^_^ והנה אפורי
(שממנו בא הכינוי..) שזה הסוס שעד עכשיו רכבתי עליו ווסטרן ואני לא ארכב עליו יותר בגלל שאני עוברת חווה
ואני יודעת שהוא אולי לא מלך היופי הוא לא צריך להיות הסוס הכי יפה בחווה כדי שאני יאהב אותו... חוץ מזה שאני מתה על סוסים אפורים

ה צ י ף

New member
היי ברוכה הבאה

אני אלירן בן 13 רוכב טיולים בקקטוס או שאני עובר חווה עדיין לא סגור לחגור אממ מה עוד... אין לי סוס אני רוכב 3 שנים סוסים זה החיים שליייייייייייייייייייייייייי זה בדם שלי מקווה שתישתלבי פה יפה

גאדד

חחח אני לא יודעת אם אתה יודע אבל כל שנה בחופש הגדול ולפעמים בפסח יש מחנות בחווה שלנו ואנחנו באים עם הסוסים שלנו במשאית הובלות גדולה ויוצאים לרכב בים כל היום..... את יודע על זה משהו? חחח אני עושה את זה כבר מלאא זמן זה כלכך כיף יש לכם חווה שולטתת

ה צ י ף

New member
כמה שאלות על זה

לאיזה ים? כהמ ימים זה? מאיזה חווה זה? מה אתם עושים שם כאילו ניכנסים עם הסוסים לים במים וכל מיני כאלה? כל אחד יכול להיצתרף לטיול הזה? ותתני לי את האיסי שלך או המסנג'ר או שניהם

חחחחחחחח

לים שבמכמורת... אין לי מושג איך קוראים לו...מה שאני יכולה להגיד לך שזה הים התיכון.. אנחנו באים לפעמים ליומיים וישנים בחווה שלכם או חפעמים ליום אחד מהבוקר ועד הערב... זה מחוות "איצטורבל"| שליד ראש העין.... תגיד לאליק הוא בטוח יודע מי זה עוז שפירא וחוות "איצטורבל" אנחנו רוכבים גם ליד נחל אלכסנדר וגם באיזה שורה מגניבה וטאז הולכים לים.. רוכבים קצת בגבעות כורכר ואז הולכים על החוף ונכנסים גם למים (עם הסוסים..) זה במחנה של החווה....אם אתה מצטרף למחנה של שבוע שישנים בחווה ורוכבים מלא (המחנות אחה פשוט התקופות הכי טובות בחיים שלי) וביום האחרון של המחנה נוסעים לשםם! טוב אז יש לי גם מסנ וגם איסי אבל אני אביא לך את המסנ כי אני לא מתחברת כלכך לאיסי.... טוב אז המסנ : [email protected]

ה צ י ף

New member
ואך החברה שם?כאילו אך

המדריכים הילדים? כי תא יודעת אני לא רוצה לבוא סתם ולהידפק יעני בלי חברים ובלי זה למה אין לי חברים שמתענינים בסוסים אולי כמה... וכמה עולה העסק הזה? ואך הסוסים אצלכם?

רק שתדע שהאנשים

שנמצאים שם הם האנשים הכי כיפיים ופשוט הם נהדרים ובמחנה השנה (טל יכולה להעיד) היה כלכך הרבה צחוקים (וד"א... שם הכרתי את טל) והמדריך הוא פשוט אחד האנשים הכי טובים שפגשתי. ובקשר לסוסים יש שם סוסים מדהימים ואני יכולה לשלוח לך תמונות אם תרצה... טוב בקיצור אם אתה רוצה לדעת עוד אז תתחבר ו... נדבר!

*עוברת

זאת לא תמונה ממש ממש טובה של אפורי, ויש לו יותר טובות, שיהיה. בכל אופן כאן אני בדיוק התחלתי לשטוף אותו...

מורי5

New member
../images/Emo109.gif|פה|שלוםם../images/Emo41.gif

אני מור בת 13 עוד חודשיים רוכבת באורוות הקיסר
מתחרה קפיצותתת ~השתלבות נעימה~

היייי נעם......./images/Emo180.gif

אני ענבר....
בת 11......
רוכבת ב
חוות צח
מתחרה קפיצות
אין לי סוס
השתלבות נעימה
אני ובנצי

אהה בעצם אני רואה אותה עכשיו

אוי איזה סוס יפהההה חחח לשומר שלנו ביסודי קראו בנצי.

למעלה