א י ן לי כינוי
New member
שלום אני חדשה =]
מאוד מאוד מאוד אהבתי את הבקסטרירט בויז בשנות ה90 כילדה, מי לא? נזכרתי בהם לא מזמן כי בפיינל פור היה ריקוד של המעודדות הרוסיות לצליליLarger Than Life וזה מיד העלה בי זכרונות ... נוסטלגיה
אז החלטתי להזכר בשירים ובקליפים זה פשוט מהמם
ראיתי את הקליפ incomplete ולא הכרתי אותו אז עניין אותי מאיזו שנה הוא, אחרי זה נכנסתי לפורום הזה וגיליתי שהם עשו קאמבק!
אגב...תמיד הפייבוריט שלי היה ניק אבל עכשיו התאהבתי בבריאן, יש לו קול כל כך מדהים
אני פשוט מאוהבת, חבל שהוא נשוי
אנצל את ההודעה לכמה שאלות: 1. מי מהבנות בתמונה היא אשתו של בריאן ? 2. שאלה אולי קצת לא קשורה, אבל אני אשאל בכל מקרה...AJ מקריח? שמתי לב שהשיער שלו מתחיל ממש מאחורה. 3. מהי החלוקה של השירה? שמתי לב שבריאן וניק ממש דומינטיים, גם AJ והאווי וקווין שרים יחסית אליהם ממש קצת, מישהו יודע למה? 4. מה האירועים שקרו בחייהם של הבקסטריט שקשורים לוידאו Show me the meaning... ניתוח הלב של בריאן, קווין איבד את אביו? זה נכון, יש עוד משהו? 5. האם בריאן נוצרי אדוק? 6. מישהו מהם, מלבד ניק, הוציא אלבום/פתח בקריירת סולו? נראה לי שזהו... תודה מראש
מאוד מאוד מאוד אהבתי את הבקסטרירט בויז בשנות ה90 כילדה, מי לא? נזכרתי בהם לא מזמן כי בפיינל פור היה ריקוד של המעודדות הרוסיות לצליליLarger Than Life וזה מיד העלה בי זכרונות ... נוסטלגיה