שלום אני חדשה =]

שלום אני חדשה =]

מאוד מאוד מאוד אהבתי את הבקסטרירט בויז בשנות ה90 כילדה, מי לא? נזכרתי בהם לא מזמן כי בפיינל פור היה ריקוד של המעודדות הרוסיות לצליליLarger Than Life וזה מיד העלה בי זכרונות ... נוסטלגיה
אז החלטתי להזכר בשירים ובקליפים זה פשוט מהמם
ראיתי את הקליפ incomplete ולא הכרתי אותו אז עניין אותי מאיזו שנה הוא, אחרי זה נכנסתי לפורום הזה וגיליתי שהם עשו קאמבק!
אגב...תמיד הפייבוריט שלי היה ניק אבל עכשיו התאהבתי בבריאן, יש לו קול כל כך מדהים
אני פשוט מאוהבת, חבל שהוא נשוי
אנצל את ההודעה לכמה שאלות: 1. מי מהבנות בתמונה היא אשתו של בריאן ? 2. שאלה אולי קצת לא קשורה, אבל אני אשאל בכל מקרה...AJ מקריח? שמתי לב שהשיער שלו מתחיל ממש מאחורה. 3. מהי החלוקה של השירה? שמתי לב שבריאן וניק ממש דומינטיים, גם AJ והאווי וקווין שרים יחסית אליהם ממש קצת, מישהו יודע למה? 4. מה האירועים שקרו בחייהם של הבקסטריט שקשורים לוידאו Show me the meaning... ניתוח הלב של בריאן, קווין איבד את אביו? זה נכון, יש עוד משהו? 5. האם בריאן נוצרי אדוק? 6. מישהו מהם, מלבד ניק, הוציא אלבום/פתח בקריירת סולו? נראה לי שזהו... תודה מראש

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני הדר
תהני
אני אנסה לענות לך על השאלות
1. אשתו של בריאן עומדת במרכז, מעל זה שיושבת בכיסא. 2. כן, איי ג'יי מקריח
האמת שכבר שנים יש לו מפרצים רציניים
והוא צוחק על עצמו..
3. איי ג'יי שר קצת??
הוא שר המון.
איי ג'יי (אלכס
), ניק ובריאן שרים הכי הרבה, באלבום החדש שומעים יותר את האווי, ואת קווין בקושי שומעים.
4. כמו שאמרת, ניתוח הלב של בריאן, קווין איבד את אביו, ונראה לי גם שזה קשור למותה של אחותו של האווי. לא בטוח
5. כן בריאן נוצרי אדוק. 6. אני יודעת שהאווי מתחיל (או התחיל
) לעבוד על אלבום סולו באנגלית/ספרדית, ובריאן משחרר אלבום גוספל נוצרי בסתיו.

תודה רבה לך ../images/Emo9.gif

ולא כתבתי סימני פיסוק נכונים. תיקון: 3. מהי החלוקה של השירה? שמתי לב שבריאן וניק ממש דומינטיים, גם AJ .והאווי וקווין שרים יחסית אליהם ממש קצת, מישהו יודע למה?

efratushh

New member
אני חושבת שזה גם מאוד קשור לקול...

שימו לב שהקול של קווין מתפקד יותר לקולות הנמוכים, ושל האווי יותר לגבוהים, ככה שהרבה פעמים הם כן שרים, רק שאנחנו לא ממש זוכים לשמוע את זה ... לגבי שואו מי, אני לא בטוחה!! אבל שמעתי שהבחורה עם ניק בקליפ זאת חברה שלו (נראה לי וילה) והוא מדבר על תאונות דרכים, אייגיי מדבר על אובדן במערכות יחסים או משו דומה. והוואי אכן מדבר על אחותו.. (אצל ניק ואייגיי זה לא סיפור אישי מהחיים...) אני אפרת!

Shiri from the block

Active member
קווין../images/Emo7.gif כל כך כואב לי שהוא לא שר קטעי סולוווווווווווווו../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

bratz girl

New member
היי

מה המצב???? גם אני חדשה פה.... יאו חברה מארה"ב שלחה לי 4 שירים שך בקסטריט והשירים פשוט מדהימים!!!!!

M a r i a n21

New member
היי ברוכה הבאה

הקליפ של show me.....גם מוקדם לדניס פופ(אם אני לא טועה זה השם שלו) שכתב שירים לבאקסטריט בדיסקים הראשונים ונפטר באותה תקופה...אולי זה גם קשור...

../images/Emo82.gif את צודקת

ראיתי ראיון ממש ארוך איתם שבו הם אומרים שהכתובת על האוטובוס היא מחווה כלפיו...

למעלה