שלום אני חדשה :]

גברת דפ

New member
שלום אני חדשה :]

ואני התחלתי ממש לא מזמן על המאגיה רציתי לדעת איך אפשר לעלות את רמת האנרגיה ואיך אפשר לשאוב אנרגיה.. ואם יש דבר כזה כמו שרשרת שיכול להיות קמע?

Kitten mitsu

New member
ברוכה הבאה.

ידוע לי על שאיבת אנרגיה מעט: אנשים ששואבים אנרגיה נקראים ערפדים(כן, כן, אלו הערפדים האמיתיים ולא אלא ששותים דם, למרות שיש אנשים כאלו עם סטיה...) שאיבת אנרגיה מתרחשת כל יום וכל הזמן. לדוגמא מישהו עם פה גדול צועק על מישהו אחר שחלש נפשית יותר וכו'- התופעה נקראת שאיבת אנרגיה. וזהו.. כל מה שידוע לי... אני חושבת...

גברת דפ

New member
תודה רבה :]

אבל אולי מיש'ו גם יודע איך להסביר איך שואבים אנרגיה?

RainBird

New member
אל נא תתייחסי ברצינות לחתולה. ההבנה שלה בנושא המאגיה, היא חד צדדית במקרה הטוב.

Kitten mitsu

New member
אולי מספיק

אני בכוונה כתבתי שזה כל מה שידוע-לי!!! אם יש לך דעות אחרות בנושא, אז בבקשה, אבל למה היחס הזה?

RainBird

New member
נעים מאוד וברוכה הבאה. את יכולה להעלות את רמת האנרגיה על ידי אמונה וויזואליזציה. לראות שורשים שיוצאים לך מהרגליים וסופגים אנרגיה מהאדמה בדרך כלל עוזר. לפחות לי. עכשיו כל חפץ יכול להיות קמיע אם יודעים איך לקדש אותו כראוי. גם שרשרת. ואני אישית קידשתי קמיעות מחפצים לא בולטים על מנת להמנע מחוסר הבנה של הסביבה. בהצלחה בדרכך, ארדן.

the count

New member
אנרגיה וקמיעות

אנרגיה היא ריכוז מסויים של כוח...מכאן שכל מקום שתמצאי בו כוח הינו מקום אנרגטי. אני אישית מעלה אנרגיה על ידי הסתגרות בחדר שלי(החלל הכי חשוב ו"מקודש" לי) וישיבה על המיטה תוך ריקון מחשבות והאטת קצב פעימות הלב, כך אני ממוקד יותר ויכול לטעון את עצמי באנרגיה פשוטה מאוד שיש בחמצן. בחורף, שלדעתי אנחנו בו, אני אוהב להתמקד בברקים ופשוט להרגיש את החשמל זורם בי. אני אישית תמיד הרגשתי חיבור מסויים לברק וחשמל....אני גם חוטף זרמים מכל דבר. בנוגע לקמיעות, אין דבר קבוע או תבניתי, הכל תלוי בבחירה האישית של המקדש. אני אוהב להשתמש בסמלי הרונות מאידך, ובשרשרת זהב עם תליון אריה שמוקף בעלי תאנה(שרשרת שקיבלתי מאמא בגיל שלוש ומאז תמיד איתי)

גברת דפ

New member
אמ... בקשר לזרמים..

אני אתמול קיבלתי זרם מכל דבר אבל ממש מכל דבר... איך אני יכולה לקבל אנרגיה מהחדר שלי :S

Bartal j

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

קודם כל: השתלבות נעימה בפורום.. לדעתי את היא זו שמעניקה הכח לקמע שלך , והאמונה שלך פה מחזקת אותו למה שלא יהיה קמע שהוא שרשרת? לדעתי זה אפשרי בהחלט... ואם בא לך קמע שרשרת אז למה לא? שלך:בר

למעלה