שלום אני חדשה

• פותח הנושא lein
  • פורסם בתאריך

lein

New member
שלום אני חדשה

יש לי כמה שאלות אליכם שאשמח את תענו: 1. מעניין אותי לדעת מאיפה התחיל ההתעניינות שלכם במאגיה וכישוף, תוכלו לספר לי על כך? 2. אחרי כמה זמן של נסיונות בכישוף (ספרו כמה ניסיונות או כמה זמן של תרגולים), הוא הצליח לכם? איזה סוג של כישוף? 3. האם אתם מתחרטים על כך שהתחלתם עם כל העניין הזה? 4. האם פעם מישהו כישף אותכם? 5. איך למדתם? (חברים, ספרים, אינטרנט) 6. כמה זמן אתם כבר מתעניינים בנושא? 7. האם כישוף שעשיתם פגע בכם פיזית ו\או רגשית? ולסיום: שאלת השאלות- 8. האם זה באמת עובד?! *אשמח אם תעזרו לי להבין יותר טוב את העולם המיסטורי הזה. *תודה לכל העונים.

שלום, אני ישן!

1. תמיד הייתי ילד סקרן ובעל דמיון פחות או יותר מפותח. רציתי תשובות לשאלות. קראתי הרבה. זה גם המשיך אחרי זה, וממשיך היום גם בגיל 26. יש לי הרבה שאלות ואני מחפש הרבה תשובות. אני אוהב לדעת דברים. אולי בנשמתי אני פילוסוף. זה מה שהוביל אותי בסופו של דבר למאגיה, אני מאמין. זה, ומעין "מרד נעורים" בבית אתיאיסטי לחלוטין. 2. האמת, נראה לי שהכישוף הראשון שעשיתי אי פעם, היה המוצלח ביותר עד היום. זה היה כישוף משיטת "כישוף קשרים" (שבו עושים קשר בחבל/חוט). 3. לפעמים. למה? כי אז אולי היו לי חיים פשוטים יותר, רגועים יותר, רק עם בעיות יום-יומיות ולא כל מיני שאלות פילוסופיות ופרקטיות שרצות בראש. 4. אני חושב שפעם היה ניסיון כזה. הייתי יחסית חדש בתחום (כשנתיים-שלוש), אז בהחלט יכול להיות שזה רק היה הדמיון שלי. 5. בעיקר מספרים, קצת אינטרנט, פה ושם אנשים אחרים וחברים לימדו אותי, באופן ישיר (מעט) ובאופן עקיף (גם מעט, אבל יותר מהקודמים). גם בקורסים שונים שהייתי ודברים שונים שלמדתי הכנסתי לתוך המשנה והמחשבה המאגית שלי. 6. בערך 10 שנים. 7. כן. 8. לא, ברור שלא
(מה נראה לך, אחרי התשובות שנתתי עד עכשיו? מה נראה לך שאני חושב?)

jbu

New member
../images/Emo4.gif שחושבים על זה אתה באמת ישן

יש לכן דגמים חדשים יותר? משהוא עם ריפוד מעור? ונגן MP3 ? כמה עולה התוספות? ישש טרייד אן?

ברוכה הבאה

ברוכה הבאה, גם אני חדשה יחסית 1. יום אחד נסעתי עם ידיד שלי הבייתה מבית הספר (באוטובוס) והיה פנטגרם מצוייר על המושב לפנינו אז הוא אמר משהו כמו "וואי נמאס לי מכל המתלהבים האלה שחושבים שהם כת השטן" ואז הוא הסביר לי מה זה פנטגרם,(הוא גם כן "בקטע", אנלא יודעת למה אבל קשה לי להגיד "הוא גם מכשף") מפה לשם התחלתי להתעניין. תמיד הייתי בחורה של מדיטציות ואנרגיות וקריסטלים, וטבע וכו' וכו', אבל רק אז, באותו יום התחלתי להתעניין בכישוף, מעבר ל"הארי פוטר זה נחמד". 2.אחרי שנה וחצי של למידה ותרגול, הלחש הראשון שניסיתי (לא הראשון שכתבתי, הראשון שניסיתי). 3. לא. 4. לא 5.ספרים, אינטרנט, חברים, ומישהו שמכוון לי קצת הרבה את הדרך
6.שנה וחצי, עוד מעט שנתיים 7.לא.. 8. כן, זה באמת "עובד".

lein

New member
אני מבקשת שרק אנשים רציניים יענו על

הסקר.

lein

New member
בבקשה תפרטו גם איזה כשפים הצליחו

לכם עד היום. תודה!

CAT4

New member
טוב משעמם לי אז אני עונה

1. התחלתי אני לא יודע אני חושב שמתאי שהוא בכיתה ד' זה הזיכרון הראשון שלי לעניון 2. התחלתי אם כישוף שעבד ועובד עד היום אם אני מוצא זמן לתרגל אותו. 3. כן כי ידע הוא כוח ועם כוח מגיעה גם אחריות. אני יודע שזה נישמע קלישאה אבל תאמינו או לא בל ידעתי בדיוק מתאי אבא שלי עומד למוות והיה לי שבוע משהוא בענין אבל לא ממש צלחתי. וזה לא קשור לסעיף הקודם. 4. אני חושב שכן. 5. אני לומד לבד אני מתבון בעולם ואיך שהוא פועל ומנסה ללמוד ממימה שהוא נותן לי. 6. מאז שאני מכיר את עצמי. 7. כן מאוד עין סעיף 3 8. כן זה עובד.

ebonyW

New member
היי ../images/Emo13.gif

1). ההתעניינות שלי התחילה עוד כשהייתי קטנה. מאז ומעולם נמשכתי למיסתורין. אני חושבת שהייתי בין הילדות היחידות שבספרים שלהן המכשפות היו תמיד טובות
הייתי מסוגלת לשבת ולחלום בהקיץ במשך שעות על הרפתקאות מכושפות וקסומות למיניהן. משם הדרך כבר הייתה קצרה
2). הכישוף הראשון שעשיתי, הצליח מעל ומעבר למצופה. זה היה כישוף לריפוי. 3). אני לא מתחרטת, אבל לפעמים האחריות יכולה להיות כבדה. מעצם היותך מכשפה את לא יכולה לוותר לעצמך בקלות..... 4). האם מישהו כישף אותי? בטח. בכל פעם שהתאהבתי
ובנימה יותר רצינית, אני לא חושבת. 5). למדתי בהתחלה מספרים, אינטרנט ואח"כ בקורס של רינה קסם 6). הרבה. באופן פורמלי 3 שנים בערך 7). לא. אולי כי אני מקפידה לברור אותם בקפידה. או שעוד נכונו לי דברים בהמשך.... 8). אני אומר לך משפט חכם שפעם אמרו לי: "מכשפות לא "מאמינות" בקסם, הן חיות אותו מדי יום ביומו" או בפשטות - כן. מקווה שעזרתי, ובהצלחה

למעלה