שלום אני חדשה

קיילי007

New member
שלום אני חדשה

לגמרי בכל העסק הזה ואני מתכננת לעשות מחר כישוף לשחרור רגשות שקראתי פה במאמרים (כמובן שקצת שיניתי אותו כדי שיתאים לי) אני רוצה להשתחרר מאהבה שמציקה לי כבר הרבה זמן, אני ממש אוהבת איזה אחד אבל אני יודעת שאין לזה סיכוי. אני חושבת שאם אני לא אוציא את עצמי מזה אז יהיה לי מאוד קשה לקבל את המציאות בהמשך, כי כל עוד אני עדיין אוהבת אותו אז זה אומר שאני מאמינה שיש איזשהו סיכוי שנהיה ביחד ואני ממש לא רוצה להגיע למצב כזה שבו אתאכזב קשות ממנו. אני לא בטוחה שהכישןף יצליח וממש לא יזיק לי עידוד . אז אם מישהו מוכן לזרוק איזה מלה שתרגיע אני ממש אשמח.

simba00

New member
ברוכה הבאה...

הממממ... הכישוף יצליח אני אשלח אלייך אנרגיות...

simba00

New member
...

(אין כמו שקר טוב בהודעה הקודמת כדי לגרום לה בטחון ולתרום להצלחה...) (ואז היא גם תודה לי על לא אבל בכפי...(:) [גיל מומחה לעצלנות אקטיבית רצוסיבית איזוטופית...])

קיילי007

New member
תודה

רבה לכל מי שהגיב

תקשיבי חמודה... הייתי בסירה שלך..

גם אני אהבתי מישהו המון זמן... לפי דעתי וזה הכישוף הכי טוב, דברי איתו! באמת!!! תתקשרי אליו, תשאלי אותי מה קורה, תדברו ואז תשאלי אותו פשוט עם בא לו לצאת איתך... מה כבר יכול לקרות? זה יכול להיות רק לטובה! במצב הכי טוב הוא מרגיש כמוך ופחד להוציא את זה עד שאת לא עשית צעד.. מקרה אחר הוא יגיד "טוב למה לא ננסה, מה איכפת לי.." והמצב הגרוע הוא שהוא לא ירצה.. אז מה!! אחרי שהוא יגיד לך את הלא ויסרב לך! את תהיי בטוחה לחלוטין שהוא לא רוצה וככה תוכלי להתגבר אליו.. כי זה כמו שאת אמרת, את לא מצליחה לשכוח אותו עכשיו כי יש לך עוד תקווה, ברגע שהוא יתן לך את ה"לא" יהיה לך הרבה יותר קל להיתגבר אליו.. ואת תרגישי כל כך טוב אחרי זה! את תהיי ממש גאה בעצמך, כי דבר כזה דורש אומץ... אבל אחרי זה, גם עם הוא יסרב, את ממש תהיי גאה בעצמך.. ובקשר לאכזבה, אז אני מצטערת להגיד לך אבל, כן, בחיים מתאכזבים לפעמים.. זה חלק מהעיסקת חבילה. אני בטחה שאת תתמודדי עם זה ואפילו תתכשלי... בהצלחה!
(חוק: תמיד תלחי לכישוף בתור מוצא אחרון, חוץ מזה את חדשה, אני בספק עם תצליחי בכישוף..)

קיילי007

New member
אני כן הולכת לזה כמוצא אחרון!

ניסיתי להציע לו לפני כמה זמן והוא קלט את הכוונה ואמר שהוא לא מתעניין ושהוא נורא מצטער אם זה פוגע בי.... וממש קשה לי עם המצב כמו שהוא עכשיו אני חייבת לנסות . די ברור לי שרוב הסיכויים שאני לא אצליח אבל אני רוצה לנסות. אבל תודה על העצה

הבנתי אותך... אני ממש מקווה שתצליחי

וכל הכבוד שהתקשרת אליו... זה באמת משהו שלא כל אחד יכול.. בהצלחה..

למעלה