שלום! אני חדשה!(-:

שלום! אני חדשה!(-:../images/Emo39.gif

אני חדשה.. ואני ממש אוהבת את הסדרה! יש לי בקשה קטנה.. מישהו יכול להביא לי תקציר של מה שהיה בעונה שעברה? חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי.. משהו קצר כמו מי היה עם מי.. מי נפרד ממי.. תודה!

yasminale

New member
ברוכה הבאה!

אני ראיתי רק מהאמצע, אבל בכללי אני יודעת: נייתן סקוט (ג'יימס לפרטי) הוא שחצן ועשיר, והוא מגלה שיש לו אח למחצה שהוא לוקאס סקוט (צ'אד מייקל מורי). לוקאס מנצח בשביל הקבוצה במשחק הכדורסל, ומקבל יחס של כוכב- דבר הגורם לנייתן לשנוא אותו עוד יותר. לנייתן יש חברה בשם פייטון (הילארי ברטון), שלוקאס נדלק עליה. לפייטון יש חברה הכי טובה ששמה ברוק (סופיה בוש) שמתאהבת בלוקאס והוא בה, אבל הוא עדיין דלוק על פייטון. באיזשהו שלב שלוקאס וברוק כבר חברים, נייתן ופייטון נפרדים, וניתתן מתאהב בהיילי (בת'אני ג'וי לאנז שחוגגתה יום יומולדת), החברה הכי טובה של לוקאס. אז הסבר קצר: היילי ונייתן ביחד, לוקאס ובורק נפרדים אחרי שברוק תופסת אותו ואת פייטון מתנשקים. עם עדיין קצת מאוהבים אחד בשני, אבל הקשר של לוקאס ופייטון לא מצליח. לאט לאט גם נייתן ולוקאס הופכים לחברים טובים, וכלם מסתדרים עם כולם. אה וגם היה פרק שברוק חשבה שהיא בהריון מלוקאס אבל זה היה שקר.. :] העונה הסתיימה בכך שלוקאס עזב עם קית' (דוד שלו- אח של אבא שלו), פייטון וברוק חוזרות להיות חברות אחרי הריב עם לוקאס ודן (אבא של לוקאס וניית'ן)חוטף התקף לב. אבל לוקאס חזר, וזה מה שחשוב! סליחה שזה מסובך, אבל מקווה שזה עזר לך!

tony16 yy y

New member
יש לי עוד להוסיף

האבא של לוקאס ונייתן מתכחש ללוקאס. אחיו קית מאוהב באמא של לוקאס והוא מציע לה נישואין. מכייוון שהיא מסרבת הוא מחליט לעזוב את העיר ולקאס עוזב איתו בגלל המעשים הרעים שהוא עשה ( בגד בברוק עם פייטון) . דב ( אמא ש נייתן) רוצה להתגרש מדן ( אבא של נייתן ולוקאס) אך הוא לא מסכים. בפרק האחרון לעונה , דן דן מוצא את אחיו ואישתו שוכבים ומקבל התקף לב. מקווה שעזרתי...

dalida1988

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gifהזכרה....

אני רק רוצה להזכיר לך ולאחרים שמחר מתחילים השידורים החוזרים של כל הסדרות בערוץ יס וויקנס כמובןןןן ישדרו מתחילת העונה הראשונה של oth אז שיהיה לך שבוע טובב צפייה מהנה

למעלה