שלום אני חדשה

I AM MOJO JOJO

New member
את תבואי ועוד איך!!

אנחנו נסדר שכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם יבואו,לא יהיה אחד שלא יבוא.מצידי שנעשה את זה אפילו באילת,לא אכפת לי איפה,רק שכולם יבואו. ברור?

4 שעות../images/Emo6.gif

המפגש הראשון שלי היה באורך 8 שעות אבל זה היה בפורום מגובש שכבר נפגשו פעם פורום שבפעם ראשונה או שנייה נפגשים זה בערך 5 שעות וגם אנחנו נבוא איתן להסתכל על בגדים כמו נסחבים וגם נאכל! ונהיה על המרפסת בעזריאלי(עזריאלי זה מקום מושלם למפגש ראשון) ונדבר עכל פאוור פאף ונשחק משחקים אתם מכירים עיירה/מאפייה? ומה עם הסוליה החלשה? ומה עם כל מיני דברים אחרים?

את../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

עירה/מאפיה אני מכירה... תלמד אותנו מה זה הסוליה החלשה
אני אבקש מהמדריך שלי בנוער שילמד אותי משחקי היכרות למפגש ראשון... וגם עוד סתם משחקים... ומה יש לנו לדבר על פאוור פאף
פאדיחות

I AM MOJO JOJO

New member
ברור שאני מכיר עיירה\מאפיה!!

זה אחלה מישחק!! את השני אנלא כ"כ מכיר,אבל תלמד אותנו. חוצמזה,לא בדיוק 4 שעות,אפשר גם יותר,כמה שיותר,יותר טוב!! נדבר על פאוורפאף מלאא!! רק שלא יהיו פדיחות.

הסוליה החלשה זה החוליה החלשה

פשוט ששינו את השם והנוער? את מתכוונת להנוער העובד והלומד אני מכיר מלאא אנשים שבזה

אני מכיר אנשים ממזכרת בתיה

ואת דניא ל שאני לא יודע איפה הי גרה מדריכים אני לא מכיר אלא אם נווה ממזכרת בתיה נחשב?

בעעעע../images/Emo60.gif

מזכרת|חבול עזוב, לא צריך לדעת עליהם כבר...
איזה באסה...לילך ושיר לא יוכלו לבוא...אני חושבת שאני אהיה הבת היחידה...
אלא אם כן...אנהההההההההההההההההההההההה
ויש גם את החברה הכי טובה שלי, אפשר להביא אותה
היא גם בפורומים אבל היא לא רוצה להצטרף לכאן..היא חושבת שזה תינוקי כאן... אבל אני עוד אשכנע אותה להיכנס לכאן....

תביאי אותה!

ומה הבעיה עם מזכרת? יש שם אנשים שולתים כמו: נטע
,גוני
,גל
|כדורסל| ורוני וענבר

למעלה