שלום אני חדשה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo102.gif

היי מקורה
אני חן בת 12
בת כמה את
יש לנו עוד מעט מפגש

I AM MOJO JOJO

New member
זה לא כ"כ פשוט,

צריך עוד לארגן מלאאאאאא דברים,אבל בסוף נצליח,תאמינו לי, אה!!ועלה לי רעיון אחלה!! לכל מי שלא מרשים לו:שיבוא אם ההורים,שיבדקו שהכל בסדר,ושילכו להסתובב ושניקבע איתם אחרי כמה שעות,כשהמיפגש יגמר. זה התנאי שאמא שלי הציבה לי,שהיא תדע שאתם נורמאלים ואז היא תסכים.

אני נורמלית../images/Emo13.gif../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

לא אוטיסטית, לא נכה, לא מסטולה, רק עם משקפיים
אבל אני אבוא בלי משקפיים כדי שלא תחשבו שאני מכוערת כי לפי דעתי אני פצצה בלי משקפיים.

I AM MOJO JOJO

New member
אני דווקא אוהב משקפיים,

מה רע במשקפיים? אני באמת מכוער:רזה כמו קיסם,בלי שום שריר,עם שיניים בולטות,ועד שתראו אותי גם תהיה לי פלטה,אז נא להירגע.... יש רק דבר אחד שאני אוהב בי:תלתלים!!יש לי תלתלים+נמשים,ואת זה אני דווקא אוהב!!

פעם../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

בכרטיס האישי שלך היתה תמונה שלך...
למה מחקת אותה
קבלו אותי בפוזה

אההה...../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

את ראית את התמונות שלי מיופ
חח...חמודה...אני נראית הרבה יותר טוב בלעדיהם

כן...../images/Emo9.gif

אל תתחילי להיות כמו תום עכשיו..... ואני מתכוונת לזה שתום אומר שהוא לא מצחיק ואת אומרת שאת לא יפה עם משקפיים ותום ממש מצחיק ואת ממש חמודה עם ובלי משקפיים

לאלאלאלא../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

אני נראית זוועה עם משקפיים
תום אומר את זה בציניות (נכון תום...
) ואני אומרת את זה ברצינות
יש לי גם משקפיים מגעילות שכתוב עליהם איי בי סי ואני צריכה לקנות חדשות דחוףףףף קבלו עוד תמונה שילי מהמסיבת הפתעה שלי שהחברים השולטים שלי עשו לי ובתמונה אני עם ידיד שלי כשחברה שלי מנסה להידחף
ואני מצטערת אם זה לא פועל...

I AM MOJO JOJO

New member
מציטער,

היו לי בעיות במחשב ואני ממש התעצבנתי,אני לא יכול לכתוב דברים!! זה יתקע לי!! זאת הפעם ה-11 שאני מנסה לכתוב!! רק רציתי להגיד שהורדתי את התמונות כדי שלא תזהו אותי,בשביל ההפתעה. וחוצמזה הייתי אז בן 6-7,מה אני צריך תמונה שאני בן 6-7. ורק שתדעי,חן,את ממש יפה!!יותר מכל הבנות שראיתי בגיל הזה, אז נא לא לקלל את עצמך!! וחצמזה,רציתי גם להגיד שהגזמתי עם הקטע של "אני מכוער". אני צנוע,אבל אני לא רוצה שהבנות פה יחשבו שאני עד כדי כך מכוער. זה נכון שאני מאוד,רזה,שיני הם קצת בולטות והיום שמו לי קוביות על השיניים,אבל תארתי את עצמי מכוער בצורה מוגזמת.

אתם לא מכוערים!

תום אתה בכלל לא מכוער וחן גם את לא מכוערת קודם תראו אותי ואז תדברו ובמפגש אל תשכחו להביא מצלמות וגם מצב רוח! וגם תתכוננו למטר של חיבוקים ממני

I AM MOJO JOJO

New member
כן,ואל תאכלו צהריים,נאכל ביחד!!

נלך לסרט,ונסתובב בקניון כמו פריחות טובות!!

תגובי!

לא חובה שנלך לסרט כי זה הרבה זמן וזה יבזבז זמן אבל להסתובב בקניון זה חובה! הבנות יוכ לו להיכנס לחנויות של פרחות ולמדוד בגדים כמו בפורום סרטים מצוירים ודיסני שאני הבן היחיד ואני נלווה אליהן להסתובבויות בקניון וזה די כיף אבל הכי כיף להויות במרפסת בעזריאלי ולשחק ולדבר ולשיר נצטרך להכין משחקים למפגש ועוד כל מיני דברים

מפגש חלומותייי../images/Emo99.gif../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

המפגש בקהילה צעירה היה מעפן חבל"ז....
היינו באיזה גן פחות מרבע שעה, ראינו את המנהלת רוקדת בהופעה, הצטלמנו 3 דקות וזהו
והיו רק 4 בנות, כאילו בזוגות, אני והחברה הכי טובה שלי ושתי המנהלות שהן שתיהן אחיות ואחת מהן בת 7 או 8...
יואו איך אני מדמיינת את המפגש שלנו
עם סיבוב דאווין כולנו כזה...אני ולילך כזה נלך על הבגדים ותומו'ש וקובי תשבו איפשהו במקום שאוכלים שם ותדברו...
או שסתם כולנו ביחד נעשה איזה סיבוב...... יואו אני חייבת לבוא
אם זה במרכז אז זה פרפקט בשבילי כי אני גם במרכז....אולי נעשה בעזריאלי למרות שזה נדוש
איפה בא לכם
פליז שזה יהיה במרכזזזזזזזזזזז אהה...ותום וקובי-חולה עליכם י'שולטיםםםםםםםםםםםם תודה

I AM MOJO JOJO

New member
אוייש!!

אני כ"כ מחכה למיפגש!! אני לא יכול לעמוד בזה!! לראות את החבר'ה!! נביא כסף,ויהיה סבבה!! אבל אני אתעכב בחנויות צעצועים יותר מרבע שעה,כן? קחו את זה בחשבון!! המיפגש הזה יהיה איזה 4 שעות!! משהו ארוך!!למה מה חשבתם,שתפטרו ממני ברבע שעה? ונדבר על פאוורפאף!!ואולי,אם יהיה לי מזל,אני אמצא צעצועים של פאוורפאף!!יששש!!זה הולך להיות תותחי!!

I AM MOJO JOJO

New member
למה מקנאה?

מה יש לך לקנאות? אה,ותודה על המחמאה!! אם למישהו יש רעיון בקשר למיפגש,שיכתוב!!

למעלה