שלום אני חדשה :)

kikona126

New member
אני אשאיר פה מחר

צריכה את אמא בשביל המתכון. רק מקווה שזה לא ידרבן אותה להכין את זה, לא אוהבת פטרוזיליה!

kikona126

New member
יש!

חבילת פטרוזיליה (לקצוץ) 4-5 בצל ירוק (לקצוץ) פירורי לחם (בערך 3 כפות אפשר גם יותר) 4-3 ביצים (תלוי בעיסה, צריך שיהיה סמיך, לא להכין מזה מרק ביצים) מלח + פלפל לפי הטעם (אפשר גם להוסיף פפריקה) ניתן גם להוסיף תפוח אדמה אחד מגורד, אבל לפני ששמים אותו עם כל שאר המרכיבים צריך לסחוט את המים שלו. ויש גם סלט פטוש, במקום טבולה מצאתי באינטרנט (לא בטוחה אם ככה מכינים אצלנו, אבל זה סלט יותר טעים מהטבולה! ואותי אפילו אני אוכלת עם הפטרוזיליה! וזה נשמע הכי דומה למה שמכינים אצלי אז...) http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-5435,00.html אנחנו שמים את הפיתה בתנור כמו שהיא ללא שמן זית, ושורפים אותה, ואחרי זה שמים את זה בסלט... (כמובן שלא חובה, לי זה מעביר את הטעם של הפטרוזיליה...) ואלו היו 5 שניות במטבח הסורי לבנוני של קיקי... אם תרצו עוד מתכונים תגידו, היום הכנתי לקינוח קרפים לכולם וחיסלו אותם!

liats80

New member
tabbouleh

Hey! Try to grind a head of (fresh) cauliflower then fry it for about 3-4 minute with some curry (on a dry pan no oil) and use that as a base for your favorite tabbouleh recipe. I made it this way a couple of times and it's not bad. If you try it let me know what you think of it...

trefoil

New member
תודה בנות!

הייתי עכשיו אצל הרופאת משפחה שלי, עשיתי בדיקת שתן (עם המקלון של הצבעים) וזו אכן דלקת בדרכי השתן ותודה לאל שכך (לא חשבתי שאי פעם אני אשמח לקראת דלקת אבל בהתחשב באלטרנטיבות....). תודה על העיצות, אני אעדכן את סוריאנו.

galim29

New member
משהו באוויר כנראה../images/Emo9.gif

את השלישית שיש לה בזמן האחרון, לפחות שאני שומעת עליה... החלמה מהירה

kikona126

New member
איזה יופי!

אצלי האנדו היה על השלפוחית, ואני מכירה את ההמתנה לבדיקת שתן שתגיד שזה משם ולא מהאנדו

למעלה