סטריליות
הניסיון הרב שלי הוא לצערי בגלל שאמי ז"ל הייתה מאוד חולה ובכל פעם שהחליפו לה קטטר היו לה זיהומים נוראיים, אז למדתי בדיוק מה לעשות כדי למזער אצלה את הנזק. הג'ל בסדר. את יכולה להתשמש בו כמה פעמים שאת רוצה, לא ממנו בא הזיהום. את צריכה להשתמש בכפפות סטריליות! לא בלי כפפות, ולא כפפות רגילות. כפפות סטריליות זה כמו הכפפות שהמנתחים משתמשים בהן בחדר הניתוח, אפשר לקנות אותן בבית המרקחת. או שאם התקציב לא מאפשר (בכל זאת כמה שקלים ליום זה הרבה), אז תקני סבון לחיטוי (כמו הדבר האדום הזה שיש בבתי החולים) גם את הסבון הנוזלי הזה יש בבתי המרקחת. אני לא יודעת אם אמרו לך, אבל הצנתר צריך להיות בעטיפה שלו עד הרגע האחרון, ואז ממש לפני שאת מכניסה אותו , את פותחת ומקלפת רק קצת, וכשאת מתחילה להכניס את פותחת ומקלפת את היתר. כדי שכמה שפחות יהיה באוויר ואחר כך ייכנס. אף פעם לא שמעתי על רב פעמי, אבל אולי יש משהו חדש ששוטפים בנוזל סרילי ומחטאים (כמו ציוד רב פעמי בחדר ניתוח). אני הייתי מנסה ללכת לרופא שטיפל בי ברפואה סינית להתייעץ אם יש להם משהו לעשות כדי לשפר את פעילות השלפוחית. זה רופא כירורג במקצועו שעזב את הכירורגיה לטובת הרפואה הסינית. הוא מאוד מאוד מקצועי, מאוד מבין ברפואה רגילה, ומאוד מאוד הגון. מה שהוא לא יודע, או שלא יכול לעזור, הוא אומר מיד. והוא דרך אגב, הציל לי שחלה אחת. כל הגניקולוגים רצו להוציא לי את שתי השחלות עם הציסטות, וכששאלתי לתומי על המנפאוזה שתהיה לי כתוצאה מכך, הם גיחכו ואמרו שבין כה זה יבוא בשנים הקרובות, אז אין לי צורך בשחלות. אף אחד לא הכין אותי כמוהו לכך שמנפאוזה כתוצאה מניתוח זה דבר אחר לגמרי. הוא זה שהסביר לי שעלי לעשות כל דבר כדי להציל שחלה אחת,וזה מה שעשיתי. אחרת (בהתחשב בכל הבעיותהאחרות שיש לי) הייתי הרבה מאוד זמן במיטה והרבה הרבה מאוד זמן ממשיכה לסבול מאוד. השם שלו הוא ד"ר ראובן ברק. הוא מקבל בתל אביב, ואפשר קודם להתקשר אליו ולשאול אותו אם זה בתחום המומחיות שלו ו/או אם יש משהו שהוא יכול לעזור בזה. אם תרצי אשלח לך את הטלפון שלו. אני בהחלט מסכימה איתך שאסור אף פעם לוותר!!!!! אל תוותרי בשום אופן, ובסוף תמצאי פיתרון לכל הבעיות שלך. תרגישי טוב זהבה