שלום אני חדשה פה .....

שלום אני חדשה פה .....

בזמן שאני מתכננת להיכנס למשטר דיאטה, בכל פעם שאני הולכת לקנות בגדים, אני חוזרת מבואסת מאס לי שכלום לא עולה, נמאס לי שהמבחר מסתכם במתאים לי ובעונות, נמאס לי שהכל מסתכם שם בפרחים, על הכל שמים פרחים, כאילו אני דודה (אני באמת דודה ל 6 אחיינים מושלמים, אבל אתם מבינים את הכוונה ) נמאס לי שאני לא מכירה עוד חנויות, הרי אני לא השמנה היחידה בישראל אז הגעתי לכאן, ואני אשמח אם תעזרו לי.... קראתי קצת לאחור ונשמע שיש עוד הרבה שאני לא יודעת, (אני מידה 48 ) אשמח אם תגידו לי היכן החנות של עידית, ועוד המלצות לבגדים ליום יום ... (די צעירים (אני בת 26 ) מתגוררת במרכז (פ"ת) אז ... מקווה שתקבלו אותי אחלה פורום יש לכם .. .

naamon

New member
אז אם את כבר באה לתל אביב... |המלצה

עידית ברחוב שלמה המלך 76 הילה בדיזנגוף 209 כותון בדיזנגוף מאתיים ומשהו, טיפה מתחת להילה לכיוון הסנטר (לפני ארלזורוב) יש גם חנות של הגרה מול החנות של הילה יש חנות של אריסטו שמאט בדיזנגוף ממש קרוב לדיזנדוף סנטר אצל כולם יש הנחות של עד 50% עכשיו ואצל כולם בגדים צעירים אנימניחה שיש עוד חנויות, אם אני אזכר אני ארשום כאן, תהני

naamon

New member
ואל תשכחי לדווח מה קנית ../images/Emo8.gif

אין סיבה שתרגישי שיש רק מתאים לי ועונות, בטח לא במידה 48. ואם חסרים לך בגדים ליום יום, קפיצה לחנות של נאווה "בורדו" בכפר מלל, בטוח תשדרג לך את המלתחה.

naamon

New member
קצת מחירים...

בהילה קניתי 2 חולצות במחיר אחד (היקרות לא עוברות את ה-200 ש"ח). באריסטו שמאט הכל עד 99 ש"ח. אצל עידית יש מכירת חיסול על החורף של 25%-60% הנחה אצל הגרה יש גם מבצעים יפים, לא זוכרת כמה.

הילה

אני זוכרת שיושבת על דיזנגוף לכיוון המספרים הגבוהים אם אני לא טועה יש לה עד מידה 48 בערך ברגע שאני אעבור שם אני אשמח לבדוק

חיפוש קטן העלה

הילה טלפון: 03-5290040 כתובת: דיזנגוף 209 תל אביב בטוח שלהם יהיו תשובות

mira590

New member
עדכונים../images/Emo201.gif

אז הייתי אתמול לראשונה אצל עידית, להלן דיווח. בגדים מיוחדים ומדהימים -מחירים נוחים .אך חבל יש רק מידות גדולות -ומאוד גדולות! קניתי מכנס יפיפה אפור מידה 1 ואני חייבת גם להשקיע על תיקון כי הוא גדול -אך מכיוון שהגעתי מהצפון הייתי חייבת לצאת עם משהו ביד... ולא להרגיש (אתן יודעות).... בכל מקרה אני מידה 46-48 ומידה 1 היתה גדולה עליי... חבל שאין מידות 0 המתאימות גם לממוצע כי בסה"כ מי שמידה מעל 48 תוכל למצוא שם דברים מיוחדים ויפים.... יש לי חברות רבות במידה 0 שהיו מתלהבות מהססגוניות.... עידית- להלן פנייה נירגשת - אנא.... גם בגדים במידה 0 ..... יש לך קונה פוטנציאלית מהצפון...

למעלה