שלום אני חדשה פה

maymeital2

New member
שלום אני חדשה פה

נותרו לי עוד 5 קורסים באוניברסיטה הפתוחה לסיום תואר בכלכלה וניהול (שני סמסטרים) אני מתחילה לחפש עבודה ושולחת קורות חיים ללא הפסקה.. לצערי לא חוזרים אלי ! האם לדעתכם זה מאוד קריטי למעסיק שיהיה כבר את התעודת תואר? הרי אני רושמת המכתב מקדים שנותרו לי 2 סמסטרים ואני לומדת פעמיים בשבוע בערב.. מה שאומר שאני יכולה ורוצה עבודה במשרה מלאה. או אולי יש בעיה עם העובדה שהתואר שלי הוא מהאוניברסיטה הפתוחה? אשמח לכל עזרה ותגובה

shay6748

New member
איפה את מחפשת?

א. תנסי לגוון את מאגרי המידע שלך ואת קורות החיים שלך. ב. מניסיון, המון נופלים על קו"ח שנראים ממש רע (עיצוב לא נקי, שגיעות כתיב, כותבים המון, לא כותבים כלופ, פרטים לא רלוונטיים וכו') ג. האונ הפתוחה היא באמת לא הדבר המבוקש ביותר בארץ, אבל נתקלתי במנהלים שמאוד מעריכים את הבוגרים שלהם ד. תנסי לבלוט בקו"ח - בזמנו הייתי שולח למשרות שוות באמת קו"ח באנגלית רק בשביל שלא ירפרפו אותי וזה עבד. (היתה קבוצת ביקורת מול חבר עם נתונים דומים) ה. מהי הכתובת שאת מציינת על הקו"ח? ו. תצניעי את העובדה שאת לא סיימת עדיין. ממני מעולם לא ביקשו לראות את התעודה.... שאלות?

maymeital2

New member
אז ככה:

צירפתי בקובץ את קורות חיי, אשמח אם יש לכם שינויים או שיפורים. אני שולחת למשרות שבהן מחפשים כלכלנים מתחילים, בוגרי לימודים וכו'.. יש לי מנוי ב- ALL JOBS ואני שולחת משם לרוה העבודות. הבעיה היא שאין לי ניסיון אבל איך יהיה אם אני עוד לומדת ... צריך להתחיל אכשהוא, לא ? אשמח לתהצעות לשיפורים

shay6748

New member
לאיזה משרות את מכוונת?

כלומר מהקו"ח רואים שעשית משהו עד היום. את יכולה לתאר כמה משרות שלא חזרו אלייך? אגב, תנסי למצוא דרך להכנס למאגר משרות של אונ' ת"א - יש שם אחלה משרות.

למעלה