כן, אגב, נזכרתי בך בדרך. "הו! אנחנו בירושלים! יער גר פה! נו, בטור אל עפה!" (נאמר ליערה)
G greeneye New member 1/6/04 #22 כן, אגב, נזכרתי בך בדרך. "הו! אנחנו בירושלים! יער גר פה! נו, בטור אל עפה!" (נאמר ליערה)
P Psychedelic Illusion New member 1/6/04 #20 שלום שלום!../images/Emo80.gif אני אנה. ואני אהיה מקורית, ולא אגיד משהו שנון. הא!
P Psychedelic Illusion New member 2/6/04 #25 זה דווקא כן מקורי כאן...../images/Emo80.gif תראי לי הודעה אחת שלא הייתה בה הלצה [איזו מילה מצחיקה!] כלשהי.
זה דווקא כן מקורי כאן...../images/Emo80.gif תראי לי הודעה אחת שלא הייתה בה הלצה [איזו מילה מצחיקה!] כלשהי.
K Kitzis המושלם New member 2/6/04 #26 ההודעה שלי. כתבתי אותה דקה וחצי אחרי שראיתי את הדג המת המסכן שלי צף, נוטה על צד שמאל ומסתכל עליי. באמת שזה לא מצחיק.
ההודעה שלי. כתבתי אותה דקה וחצי אחרי שראיתי את הדג המת המסכן שלי צף, נוטה על צד שמאל ומסתכל עליי. באמת שזה לא מצחיק.
P Psychedelic Illusion New member 2/6/04 #28 איי ווז ג'אסט קידינג...../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif אני לא אעשה יותר הכללות בוטות כאלה, מצטערת.
איי ווז ג'אסט קידינג...../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif אני לא אעשה יותר הכללות בוטות כאלה, מצטערת.
K Kitzis המושלם New member 3/6/04 #29 ... אל תקחי אותי יותר מדיי ברצינות. (זה הלחץ שלפני הבגרות ... אגב, לכל הנבחנים בבגרות בהיסטוריה יום א'- מלא בהצלחה).
... אל תקחי אותי יותר מדיי ברצינות. (זה הלחץ שלפני הבגרות ... אגב, לכל הנבחנים בבגרות בהיסטוריה יום א'- מלא בהצלחה).
P Psychedelic Illusion New member 3/6/04 #32 לא לקחתי ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif היי! גם לי יש בגרות בהסטוריה ביום ראשון! למה ד'ה הק אני לא לחוצה??...
לא לקחתי ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif היי! גם לי יש בגרות בהסטוריה ביום ראשון! למה ד'ה הק אני לא לחוצה??...
P Psychedelic Illusion New member 3/6/04 #36 אני אחזור אם כך לאי-התכוננות שלי! 87 במגן זה כמעט 90, לא?...
P Psychedelic Illusion New member 4/6/04 #39 2 נק' פחות, 2 נק' יותר...../images/Emo80.gif כן, זה משנה את התמונה לחלוטין.