שלום.. אני חדשה פה....

red tomato

New member
שלום.. אני חדשה פה....

פעם חשבתי שאני מכורה לקיציס ופרידמן (האלילים שלי) אבל עכשיו שראיתי קצת מהפורום הזה, אני ממש מתביישת... אני כלום לעומתכם....
שירה.

mati88

New member
ערב טוב!

ברוכה הבאה וזה... לאידת למה כל כך שקט פה היום, בכל מקרה בדרך כלל זה לא ככה. האב פאן

sapgirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני ספיר... בת 14.5 ממודיעין ואם בא לך את מוזמנת לאיסיקיו 271530959

greeneye

New member
מודיעין!?!?

בלאט. בואי להפגנה נגד האיחוד מחרתיים. היי! אני גל, בת 15 מחר, מרעות, ולא ממודיעין.

red tomato

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים...

בהתחלה קצת התבאסתי באמת שאפחד לא ענה... אבל אני שמחה שטעיתי..
קיצר.. אני הולכת לישון כי יש מחר בגרות בתנ"ך... (הרגע ראיתי "קח אותי כבודו") בה ביי! שירה.

Yuvalenko

New member
שלום איייה !! ../images/Emo13.gif

וולקאם וולקאם.. אני יובל, אני נולדתי אתמול, מחיפה, ו.. זהו.. יש כאן בחורה שקוראים לה פולי או משו כזה, תיזהרי ממנה, היא זקנה בלה כזאת, מאכילה חתולי רחוב, צופה ערוץ 1 בווליום היסטרי, ויש לה נטייה להתאכזר לחדשים ולרדת על ותיקים. אה כן, וכל מה שמתן אומרת, היא מתכוונת הפוך. והיא כותבת את זה בשרשור הלא נכון. ותדברי איתה רק בעברית, בלי מילים גבוהות. (אגב, כן, אקדמיה זו מילה גבוהה....) וזהו. בינתיים.

kfm

New member
ברוכה הבאההה!!!!../images/Emo140.gif

אהלן אהלן אני מתן, ו..האיש הזה שקורא לעצמו יובל (זה הכל שם בדוי, הוא חבר במאפיה של זקני העם) משקר פה בלי למצמץ..אני דוברת מלא שפות וזה..ואני יודעת לאיית אנציקלופדיה, וגם להגיד "בננה" באנגלית!(אגב, יובל- שלא תתבלבל, אמרתי *להגיד* באנגלית, לא לאיית..עד כאן..) אזהו, שתהני המון פה!

Kido2222

New member
אוננות תרופות ודודו זר אחותי... :)

ברוכים הבאים לפורום... אני אביעד בן 18 מהרצליה... תהני לך פה... :)

metl

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני מיטל ואממ...זהו :)

פIלי

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo180.gif

אני יער, מצור הדסה (ליד ירושלים), ואני בן 16 וחצי. *אוהבים אותך יער* ואגב, ראית פעם את הסדרה המצליחה "פשוט אמרו לא"? אז רוב הפרקים שם מדברים על יובל, המכונה בשם יובלנקו.

ברוכה הבאה...

אני רוית, ומת לי עכשיו דג. מסכן, החזיק מעמד רק יומיים. בכללל מקרה- תהני. נחמד כאן.

red tomato

New member
ושוב....

בגלל שמאז שכתבתי בירכו אותי עוד הרבה אנשים מקסימים פה.. תודה.... בכיף אני אומרת.. בה ביי

greeneye

New member
שלום לך שירה!

אני גל, ואני קוראת אותך לסדר! *מושפעת קשות מהמליאה בכנסת שהייתי בה היום...*

greeneye

New member
כן...

נקרעתי מצחוק האמת. *דוד לוי יושב לו בדד, כל חברי הכנסת מדברים ולא מקשיבים לאחמד טיבי, רק דוד לוי לבד, מוציא דף ומתחיל לצייר* זה היה קורע

פIלי

New member
אין מה להגיד

השירותים שם זה האטרקציה הכי גדולה.. איך לוחצים על כפתור והנייר הזה פשוט נוסע.. זה משהו מדהים. וככה גל? נוסעים לעיר הקודש ולא מודיעים לי?

למעלה