איך להתחיל אוסף מחזיקים
(שיא וורדי, כמה זמן לא כתבת פה...) (עוד מעט 3 בלילה, מה יש לי לעשות?) טוב, אז כאחד שיש לו יותר ממאתיים מחזיקים, יש כמה דרכים להתחיל. 1) לכי תשאלי שכנים או מכרים. אם את רואה מחזיק נחמד אצלם אז שאלי בנימוס והסבירי שהתחלת לאסוף וכדומה. 2) מחזיקים זולים (ולפעמים יש גם טובים) יש בחניות של שתי שקל. אני לא יודע איך זה בחיפה, אבל פה בראשון בכל חור יש חנויות כאלו שמוכרים דברים זולים. אם אין חנויות כאלו, אז יש לפעמים בקיוסקים, בשווקים פתוחים. קצת סיבובים בעיר ואת יוצאת עם ארנק מלא וחוזרת עם ריק, אבל יותר מחזיקים ממה שאת יכול לסחוב. 3) מחזיקים יפים משיגים בחו"ל. אם מישהו שאת מכירה נוסע, בקשי בנימוס שיביא איזה מחזיק או שתיים שמייצג את אותה הארץ (אחרי שהמשפחה תראה שיש כבר אוסף מחובד, הם יביאו כבר מכל אתר אם תבקשי. (לי יש בדרך הזאת כבר מחזיקים מכ-20 ארצות) מחזיקים זה לא דבר שבא בחינם. אי אפשר רק לבקש כל הזמן. צריך גם ללכת לחפש במקומות שהזכרתי. ויש לי כמה שאלות: איפה את מחזיקה את המחזיקים (עכשיו שזה רק 5 זה עוד בסדר, אבל יתרבו. ומהר)? את ממינת אותם? יש לך מקום נפרד בשבלם או הם סתם זרוקים? יש לך מחזיקים מיוחדים?