שלום, אני חדשה פה..

שלום, אני חדשה פה..

אני התחלתי לאסוף מחזיקי מפתחות, יש לי כמה בודדים, איזה 5. רציתי לבקש אם תוכלו לשלוח לי(אספני המחזיקים) לפחות 1, על מנת שאני יוכל להתחיל לאסוף דרך אגב, קוראים לי הילה~!

שלום גם לך הילה.

יש לי כמה, אני רציתי פעם לאסוף, לא יודע מה קרה אבל הפסקתי לאסוף אותם, עכשיו אני אוסף בולים, אם במקרה יש לך בולים אבל זה לא משנה ותוכלי לשלוח לי. בינתיים אוכל לשלוח לך 5 מחזיקי מפתחות אם תביאי לי את כתובתך

תודה לך!!!

אתה מה זה עוזר לי. את הכתובת שלי אתן לך באיסיקיו. 179407468 לכל שאר האנשים פה- אמן ותוכלו לשלוח לי גם!

בּני

New member
את רצינית?

שש דקות... וכבר הסבלנות נגמרת? בפורום, כמו בפורום, אנשים לא מחוברים כל הזמן ולפעמים רואים מה חדש רק פעם ביום - יומיים. להבדיל מצ'אט בו מחוברים כל הזמן... אם אחרי יומיים לא היו עונים, הייתי מבין את שאלת העז, אבל אחרי שש דקות? מה גם שכבר קיבלת התייחסות אחת בשרשור השני (אגב, אין צורך לכתוב פעמיים) זהו, ועכשיו - ברוכה הבאה ובהצלחה באוסף החדש

שלום מחזיקה.

1. כדאי שתקראי את הודעת המנהל לגבי פתיחת שרשורים חדשים. בכמה שעות פתחת שלושה שרשורים, וגרמת לשלושה שרשורים אחרים לעוף לעמוד הקודם. 2. אני לא נוהג לשלוח דברים במתנה למשתתפים שאני אפילו לא מכיר. תשתתפי קצת בפורום, נכיר אותך, ואז נראה. בעדינות אומר ש"בבקשה תשלחו לי.." לא נראה לי מתאים להודעות ראשונות. 3. לגבי ההודעה האחרונה - את אולי לא עז, אבל אנחנו לא דוגרים על המחשב כל היום: חלקנו אנשים עובדים. חמש דקות זה לא ממש הרבה זמן שלא לקבל תשובה.

לבני ולאבא של נעם, ולכל השאר

אני מצטערת ש"קצת" התשגעתי, פשוט אני חדשה וזה, אני רואה פה מלא הודעות וחשבתי שכולם מחוברים. תודה שהערתם אותי לגבי המצב. סליחה סליחה סליחה!! נ.ב: אבא של נעם- בסדר אני ישתתף בפורום, פשוט אני בת 12, וכאמור, אני עכשיו בחופש..

dan the man

New member
היי

אני פעם אספתי מחזיקי מפתחות אבל ברגע שהתחלתי להשקיע במטבעות ובשטרות אז האוסף של המחזיקים נעלם וסתם נתתי אותם והחלפי אותם... נשארו לי כמה אבל אם תבואי למפגש הקטן שיהיה בדיזינגוף א אני יוכל להביא אבל תגידי לי בודאות אם תיהיה שם כי אני לא רוצה לסחוב הרבה דברים

שלום דן..

א. אני ממש לא יכולה, אני גרה בחיפה וזה מה זה רחוק לי, אם תרצה אתה מוזמן לשלוח לי ואני ינסה להשיג לך מטבעות.. ב. אתה גדול מימני בשנה - התאריך של היום הולדת שלי 8.4.1992

dan the man

New member
חחח איזה צירוף מיקרים...

טוב אני ינסה ,כאשר אני יאסוף את כל המחזיקי מפתחות אני ינסה לשלוח לך אותם

dan the man

New member
מרגש? אולי מרגש אבל יהיה שמח שם..

טוב אז ככל שיש יותר אנשים שיודעים כך יותר טוב אז אני יהיה שם... ואני מזכיר שאני אוסף מטבעות ושטרות

python 4

New member
חחח... 'מזכיר שאתה אוסף..'../images/Emo6.gif

דַן האִיש, אתה גדוֹל.

b_noga

New member
היי

צריכים להיות לי כל מיני מחזיקי מפתחות חמודים, אני רק צריכה לחפש אותם... כשאני יסיים לסדר את החדר לפסח אני יודיע לך מה יש לי חופש נעים!!! (גם אני רוצה)

למעלה