שלום אני חדשה פה

lylit

New member
שלום אני חדשה פה

אני לא כל כך מתמצאת בכל הנושא של מאגיה וכישוף...נכנסתי לפה במטרה לדעת קצת יותר ואני מקווה שתעזרו לי כי אני מאוד מתעניינת בדברים האלו יש לי המון שאלות, ולא הבנתי גם כמה דברים שנכתבו פה בפורום טוב אז ככה: מה זה חוק השילוש? איך אפשר לעשות מדיטציה (ניסיתי לעשות ולא הצלחתי כי אני לא יודעת ממש איך...) איך אפשר לעשות מסע אסטרלי ואיך אפשר להכין את הגוף שלך לזה? מה זה התנ"ך השטני? מה הכוונה: תרגילי ריכוז ואיך עושים אותם? מה הכוונה חלומות צלולים? ומה זה: Erst wenn die wolken schalfen gehen kann man uns am Himmel sehn wir haben Angst und sind allein gott weiss ich will kei Engel sein?? וגם ראיתי עוד קטע כזה דומה...רק עם מילים אחרות תשובות בבקשה !! אני לא יודעת כלום וזה משגע אותי אני יודעת שזה המון שאלות אבל תתאמצו ותענו לי בבקשה..

ברוכה הבאה!

ראשית, השרי לי להפנות אותך למאמרי הפורום - חלקם ילמדו אותך קצת יותר, חלקם קצת פחות, חלקם אולי בכלל לא, אבל כדאי לקרוא. "חוק השילוש" הוא כלל שבמקורו הוא בא מדת הוויקה ואומר כי "כל דבר שתעשה יחזור אליך פי 3". זהו פשוט כלל הקארמה, או הגמול והעונש אם תרצי, בגרסה הוויקנית. איך אפשר לעשות מדיטציה? יש המון שיטות. אני ממליץ לך - שבי בנוח, גב ישר, ראש מוטה מעט כלפי מטה, כף יד ימין בתוך כף יד שמאל, עיניים עצומות - קחי שלוש נשימות עמוקות ואחרי זה התרכזי כל הזמן באויר שיוצא ונכנס דרך האף. מדי פעם הריכוז שלך ינדוד - תחזירי אותו בעדינות לנשימה. זו התחלה, וזו גם לא הדרך היחידה. זה גם משמש כתרגיל לאימון הריכוז (היכולת להתרכז בדבר מסויים מבלי שהמחשבה תנדוד). איך אפשר לעשות מסע אסטרלי? לאט לאט, קודם שיהיה לך קצת נסיון במדיטציה פשוטה. לא צריך להכין את הגוף לזה ממש, צריך להכין את המחשבה... התנ"ך השטני הוא ספר הבסיס של דת השטניזם של אנטון זנדור לה-ויי. לא קשור כהוא זה למה שמכונה בפי רוב "כת השטן". חלומות צלולים - התעוררות בתוך החלום והידיעה שאת חולמת - ומכאן, גם יכולת "לשלוט" בחלום. קטע בגרמנית מתוך שיר, לי נראה כמו איזה תרגום של פזמון שיר של מטליקה (Sandman). גרמנית זה לא הצד החזק שלי.

אללי, התבלבתי...

הקטע בגרמנית הוא מתוך שיר של Rammstein (להקה גרמנית). והנה תרגום לאנגלית: Just as the clouds have gone to sleep Angels can be seen in heaven's keep. Alone in fear they question why. Goddamn not an angel when I die!

lylit

New member
תודה רבה עזרת לי מאוד!

לא ממש הבנתי איך אפשר להתעורר בתוך החלום, ואחרי מה שThe gray סיפר אני נורא רוצה לנסות מסע אסטרלי...איך אפשר לעשות דבר כזה? מה הכוונה לאט לאט?:)

ישנן כמה דרכים להתעורר בתוך חלום

לפעמים זה קורה באופן "טבעי" - את חולמת, ולפתע את מגלה שאת יודעת שאת ישנה וחולמת ובכל זאת את מחליטה להמשיך לחלום. אחת הדרכים להגיע לזה, היא לומר לעצמך (כדאי בקול או לפחות בלחש) - "אני אהיה מודעת בזמן החלום" (או כל דבר אחר בסגנון) לפני שאת הולכת לישון. אחרי כמה לילות, זה באמת יקרה (ואולי כבר בלילה הראשון). אני ממליץ לך גם לנהל יומן חלומות על חלומות שאת זוכרת. יש כאן פורום חלומות צלולים בתפוז, אולי הם יוכלו לתרום עוד טיפים (אני לא מבקר שם). לאט לאט - הכוונה היא, שאל תקפצי לזה מיד. כדאי שקודם יהיה לך קצת בסיס - יכולת ריכוז, מדיטציה, קצת נסיון בחלומות צלולים.

The Warrior

New member
תרגום לעברית

של השיר של Rammstein: כאשר העננים הולכים לישון, אפשר לראות אותנו בשמיים. אנו מפחדים, והננו לבד אלהים יודע שאינני רוצה להיות מלאך. ...לא הקפדתי על חרוזים
נשמע אבל טוב

jbu

New member
מה??????../images/Emo35.gif

מי לא רוצה להיות מלאך

The Warrior

New member
Gott weiss ich will kei Engel sein

התרגום של השורה הזו הוא "אלהים יודע (ש)אני לא רוצה להיות מלאך." בברכה,

jbu

New member
אני הבנתי מה הוא אומר

אני הבנתי מה הוא אומר, בתור אחד נעלבתי.

jbu

New member
יש לנו איגוד!!!!!!!!!!!!!!

הבעיה שאין לנו עו"ד משום שאנו לא מוצאים עו"ד מלאך
מוסורסקי, לא הבנתי את הערה שלך לגבי ואז הם יכתבו עליו שיר?

למעלה