שלום, אני חדשה פה!

Arian™

New member
שלום, אני חדשה פה!

היי, קוראים לי ענת ואני חדשה בפורום הזה. אני התחלתי בכישוף לפני כמה שבועות, אולי חודש, אבל אני רציתי להתחיל ממזמן אבל חשבתי שיצחקו עלי ואני לא רציתי שהחברות שלי יחשבו שאני *ברצינות* מטורפת.. אבל אני התחלתי ואני ועוד שני חברים שלי התחלנו מעגל כזה של קוסמים בקרב חברנו... כולנו לומדים ביחד מתקדמים ביחד, ככה קל יותר... לפחות לנו.. אני עד עכשיו הצלחתי לעשות astro projction, dream recall ו- היפנוזה. יש אתרים טובים רק ללחשים? או אתר שאפשר להוריד ממנו את קלפי הטארוט? שלום לכולכם!!

simba00

New member
אסטרו פרוג´קטיון???

המממ מזה??? הקרנה אסטרונאוטית??? טוב תשמעי לא שאני אומר שאת משקרת אבל את כל אלה תוך כמה שבועות... כל מה שאני יכול להגיד זה יפה לך...

Arian™

New member
שמע´

אני עשיתי את זה דרך אתר אחד וזה עבד... אז אני מאוד *גאה* חחחח לאאאאאאאאאא משנה! ----יום טוב לכולם ואיזה יופי שאין שמש בשמים! גשם גשם תמיד נותן רגלים (?!)

NacroMittler

New member
Spells And Magic,,,

אתר אדיר! אני פעם הייתי מצליח לעשות DREAM RECALL אבל הפסקתי עם זה כי הייתי מתעורר 5-7 פעמים בלילה וזה ממש מפריע לישון! (חוץ מזה הרבה מהחלומות היו רעים!)

a naughty angel

New member
אתר גרוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חצי ממה שכתוב שם, בעיקר בעמוד הלחשים, זה שטויות.. אם למדתם מהאתר הזה, אני ממליצה לכם לשכח ה-כ-ל. זה מועד לכישלון. אם אתם רוצים אתרים קצת יותר ברמה, ויותר רציניים, תסתכלו בעמוד הקישורים שבפורום.

L e s t a t

New member
רק חצי? הבן אדם שכתב את האתר משוכנע

שהוא חייזר שבא מגלקסיה אחרת כדי לעזור לאנושות (או משהו כזה)...

simba00

New member
ואם הוא כן???????

אם הוא האנטיתזה של קטולו?? אז מה??? אז זה אומר שהמידע לא מהימן??

זוריקה

New member
...

למען האמת spells and magic הוא אחד האתרים האחרונים שהייתי ממליצה עליהם! האתר בנוי בצורה יותר מדי הוליוודית לטעמי, והדבר היחיד שהוא מכיל זה לחשים ו...זהו. כל שאר ההסברים שם פשוט לא כ"כ...נכונים. וכל האתר עצמו פשוט מצדיק את הסטריאוטיפ הנפוץ בנוגע למאגיה. האתר מותאם רק לילדים שמחפשים דברים "מאגניבים" לעשות..., אבל בשביל למידה רצינית זה האתר האחרון שיועיל. שלך אסתי.

זוריקה

New member
או "הטלה אסטרלית"

זה ממש ממש לא משנה איך אומרים את זה כי יש כמה גירסאות לזה, כמו שאומרים וודו אבל ניתן לומר גם וודון, כמו שיש חוק הקארמה אבך ניתן לומר חוק ההחזר\חוק השילוש וכך הלאה... בכל מיקרה, יש מספר גרסאות לכל דבר. אסתי.

לא פיה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה

אני שמחה על ההתלהבות שלך מדרכי המאגיה, אך הייתי ממליצה לך לנסות ולהתמקד במשהו ספציפי לפני שאת ממשיכה הלאה. מאגיה היא לא תחרות- היא דרך חיים שאמורה להעניק לך ביטחון ותחושת שליטה בחייך ולכוון אותך, ואני חוששת שהמטרה הזו תתפספס אם תנסי לשאוף את הכל בבת אחת. אגב- היפנוזה איננה קשורה למאגיה, היא חלק ממדע הפסיכולוגיה. והמושג הוא astral projction (הקרנה אסטראלית), לא astro projction, וזהו עניין שדורש מיומנות, ריכוז ואימון לפני שהוא מצליח.

james 22

New member
אני נפעם

מההישג האדיר תוך זמן מועט... אבל הייתי רוצה לשמוע קצת יותר על ה"הקרנה האסטרלית" שלך. אז אם בא לך קצת טיפים לפחות מתקדמים ממך....

למעלה