שלום!!!! אני חדשה פה!!!!!

cami mi vida

New member
שלום!!!! אני חדשה פה!!!!!

מה קורה? מישהו רוצה להכיר אותי? מישהו רוצה לדבר?

cami mi vida

New member
../images/Emo4.gif

LuckyGirl

New member
היי ~~ ../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

זה פורום דוליז. כידוע לך
אבל ממילא לכמה ימים אסור לשים אף דולי. אזזז מה המצב ??

Adidoosh14

New member
ברוכה הבאה...

בקשר לקמילה עזבי את הרדידות, היא כוסית? את מתה עליה? שיו את אממ לא שפויה... את מאוהבת בדמות שלה (מסתבר שיש לך נטיות? אני רק רוצה לדעת) לא בה... היגיון? יופי מוצאים אותו כשרוצים בכל מקרה תהני פה....

היי ..

ממ גם אני פה
[היי ענת ויווובל ועוד בנות מפורום בנוט] הממ סתם יש לי 2 דוליז שעשיתי ואני לא חושבת שאני אמשיך בזה.. כי אני דיי גרועה. אבל בכל זאת אני רוצה לפרסם כדי שתתנו לי הערות.. בלאט!
אה כן, הממ אני שרגעע. נעימאד

The Charmd One

New member
מותקקק../images/Emo24.gif

וואלקם! והן מתוקות, אהבתי את הבגדים, אבל תעשי הצללה...

totsade

New member
שרגעעעעעעעע../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

איזה מותעק! אלו הדוליז הראשונות שלך- לכלולם הדולז הראשונות פחות טובות אבל אפשר להתקדם, חבל להפסיק
כנסי לאתר טיוטוריאאלים של הפורום ויסבירו לך שם ה-כ-ל

ללוש hilla

New member
מממ...מעניין...

יצא לך נחמד אבל לפי דעתי ההצללה שלך גרועה! ובלי להעליב כן...:) לא שהבובות שלי יותר טובות אבל...תעבדי על זה...אם בא לך כמובן! השיער: בטח לקח לך שעות לעשות אותו! יצא בסדר...דורש שיפור:) הבגדים: יפים לאללה! איזה מקוריות! מצויין, רק לעבוד על ההצללה... הנעליים: משגעות! אל תעלבי, כן? ללוש

בימבה1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo29.gif ../images/Emo121.gif

ברוכה הבאה
לפורום דוליז
אני מקווה שתשתלבי. ובקשר לדוליז עצמן, אין הצללה בכלל וזה לא נראה אמיתי אלא כמו גוש צבע עם קוי מתאר (בצורת מכנסיים כמובן
) וצריך פשוט להצליל. אבל
(הנה הדברים הטובים....
) יש לך באמת כישרון ויצירתיות
ואם תלמדי להצליל באמת שילך לך מצוין (ותאמיני לי שאני אומרת את זה לכל אחד
) בקיצור אני לא יודעת אם נכנסת כבר לאתר של ענת וגם אם כן, תכנסי עוד פעם ואם לא אז כדאי שתחרשי עליו קצת
ובקיצור
ברוכה הבאה
אני יעל וכל השאר כתוב למעלה enjoy

למעלה