שלום אני חדשה פה

שלום אני חדשה פה

שמי נפאל (כמו השם של הארץ. עם פא´ דגושה)!! בת 8. עליתי השנה לכיתה ב´. אני גרה במעלות שזה ליד נהריה בצפון. יש לי כלבה חמודה שקוראים לה טיפטיפ. יש לי גם שתי אחיות תאומות בנות 14. אני אוהבת: לרקוד, לשיר, להשתולל, להשתגע ולשגע את ההורים שלי, מאוד אוהבת את המורה שלי לימור. תוכניות טלויזיה הכי אהובות עלי: טום וג´רי, פוקימון, דיג´ימון, ספיידרמן, קטנטנות...ועוד הרבה. האוכל המועדף עליי: הכי הכי בעולם תירס חם. הזמרים שאני הכי הכי אוהבת: שרית חדד, אייל גולן, שלמה ארצי, ווסטלייף, בריטני ספירס. קיבלתם אותי ???

tiptip4u

New member
אחלה שם לכלבה שלך ../images/Emo6.gif

! אני טיפ טיפ! (אחותי קוראת לי טיפטיפו בלי דגש) כמה מרגש. ברוכה הבאה!

tiptip4u

New member
אז זהו שאני בת...

וחוץ מזה, אין בעיות. זאת שלך? פרפס... אין הצללה בפרפס... פרפס לא מומלץ פה, תתחילי מאמוקיס

Co¥oTe

New member
ברוכה הבאה נפאל!

פעם ראשונה שאני שומעת את השם הזה.. מעניין
אני חייבת לציין שביחס לגילאים כאן בפורום את ממש קטנטונת,אבל נתגבר. ובקשר לכל הדברים שאת אוהבת (כולל הזמרים): אל תדאגי,זה יעבור לך
עכשיו,יש דבר חשוב חשוב שאת צריכה לדעת: אל תפתחי סתם שרשורים חדשים. אם יש לך דולי שאת רוצה להראות,תשימי אותה כתגובה להודעה. K? עכשיו התקבלת.

Mישמשית

New member
ברוכה הבאה!

באמת קטנטונת! יש לי שאלה..איך הגעת לפורום? יש יש יש לי פוטושופ!!!!!!!!! *רצה לעשות משו איתו* *מתנשפת ומגלה שהוא מולי*

Mooa-Numi

New member
האאאג´ימה

גיל 8? יפה יפה! לחשוב שאני בכיתה ב´ סתם הייתי גרופית של ערוץ הילדים.... כמו שטינק אמרה- דוליז חדשות ב"שרשור דוליז חדשות". ואת הדוליז, איפה את עושה? באתרים האלה?

BIG wannabe

New member
פיג´יוטו ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה! אצלי, חוץ מהקטע של בריטני ספירס וכל זה- התקבלת

למעלה