שלום אני חדשה פה...

בת דודה שלכ סוסה קופצנית.....

ואת צריחה להיתגעות בא... היא סוסה קופצנית... היי היא רק מנסה להיות כמוכ...תודי בזה... ויש לה את מציאות ניפרדת ודה בלאק אלבומ של מטאליקה..(מעניינ ממי) ו... עוד פעמ... את צריחה להיתגעות בה... הסוסה הזאת....אלופת הארצ לשעבר בהיתעמלות קרקע לגילאימ 10-12 משהו כזה... והשנה מקומ 7 בגילאימ 15-20 והיא רק בת 13 בלא היא סוסה אמיתית!

זיגוטה. יש לזה שם

זה ניקרא פריקית וונבי. או פשוט ילדה אם פוזה.... פוזה=להראות משהו שאתה לא

titi buba

New member
למה יש הרבה ששונאים פיסניקים??

קודם מסכנה הילדה רק באה לפה כבר התנפלו עליה חחחח אבל היא מאלה ש..לא יודעים מה זה פריק מאלה שחושבים שכל מי שהולך עם חולצות קרועות שחור וכל הבלה בלה בלה..הוא פריק גם אני חשבתי ככה...הבנתי שכל אחד הוא פריק...אני רואה איזה פרחה ככה ברוב עם גופית חזייה ומכנס הכי קצר שישש ואיזה מגן דויד ענק עליה ואיפור מטורףף וכל השיט הזה ...זה ..בעצם ..פריק הוא נראתה מוזר בטרוף אתמול רבתי עם ידיד שלי שאמר לי שאני וחברות שלי התשתתנו והפכנו להיות"פריקיות" ...כולנו שומעות רוק מתלבשות בצורה דומה מדברות בצורה דומה וכל השיט הזה כל כך התעצבבננתיי!והסברתי לו שאין דבר כזה פריק ואני וחברות שלי ...הם אוהבות יותר את המטאליזם וכל זה אני די שקועה מגותיזם...לבוש גותי מוזיקה גותית וכל זה יו איך אני לא ממש קשורה לנושא!!! אן הגעתי

yellow cheese

New member
צאו לבחורונת מהוריד.. ../images/Emo4.gif

אוקיי, היא מגדירה את האנשים שהם פחות או יותר אנחנו כפריקים
זכותה, אוקיי? ערס יהיה הפריק בחבר´ה שלכם, שלנו... בכל מקריי...עזבו קיטלוג של אנשים, לא יוצא מזה שומדבר חוץ ממריבות.. כולנו שונים וכולנו שווים
ברוכה הבאה פריקית מדליקה, מקווה שתהני פה ותתעלמי ממה שראית לפני כן.. קבלי
מסורתי של חברי הפורום..ויאללה להציף
שלך בידידות,
שי מנהלת הפורום

אתם יודעים ...

הייתי בבאולינג אתמול .. ואז אחרי שאנחנו סיימנו לשחק הגיעו זוג, נראים כמו מטאליסטים כאלה....לבושים בשחור ולבחורה היה קולאר ופירסינגים... וזה היה מגניפ כזה...וחשבתי לי וואי אולי אני גם יראה ככה.... אני אוהבת כזה שחור ....
טוף לא חשוב... אוהבת

טוב אז גם אני חדשה פה..

ובכל זאת אני מאחלת לך ברוכה הבאה ו -פריקים??? למה היית חייבת להשתמש במושג הכ"כ לא קשור הזה כל מי שאוהב את אביב גפן הוא פריק??? ההגדרה המילונית של פריק הוא מוזר ואביב גפן לא מוזר ולא אני ואני גם בטוחה שלא הרבה אחרים אז אני מצטערת לא אהבתי...

רובכם פה צודקים ...

פריק זה מישהו מוזר וכל אחד הוא בעצם מוזר כי הרי כולנו שונים אחד מהשני ואם בעצם היינו דומים אחד לשני אז היה נורא משעמם פה
תחשבו על זה

הי... גם אני חדשה...

ורציתי להגיד.. שאביב גפן בזמנו היה פריק.. כשהוא התחיל את הקרירה שלו כל האיפור וחצאיות לבנים לא היו מקובלים בארץ.. כיום.. כל דור החקיינים שלו-נקראים בהרבה מקומות פריקים.. במובן המילוני של המילה הם לא פריקים.. כי הם לא שונים.. הם מחקים מישהו.. הם אותו דבר.. הקיצר... אצלנו בבית ספר בכל אופן.. כל האנשים שהולכים עם פיסים וחולצות גזורות לעיתים קרובות נקראים הפריקים.. לא שהם פריקים..כי יש הרבה מהם.. אבל ככה זה.. הופכים את האנשים לקבוצות.. כמו ערסים פריקים חנונים וכו´.. תהנו.. והעיקר תהיו מי שאתם!! אל תנסו להיות שום דבר ושום אחד אחר!!! יעל

pinibn

New member
וואו חברה...

אין מה לעשות ככה זה בחברה יש פריק, ערס, ופרחה... וכו... ואין מה לעשות עם זה!! זה שאתם לא אוהבים את זה זה כבר משהו אחר... אבל ככה החברה קוראת לזה וככה היא מכירה את זה וככה היא הגדירה את זה פה בפורום. ובסך הכל אם הבנתי נכון היא אמרה שהיא אוהבת את הקטע הזה... אני צודק??

VengaGirl

New member
אוף!

תקלטו כבר שהדיון הזה ממש דפוק!! לא נראה לי שזה המקום לדיון הזה.. כאילו לא חבל שסתם הפורום מתמלא בדברים כאלה?? זה פורום אביב גפן להזכירכם
אז דיי! מספיק!! סוף לדיון!

למעלה