שלום אני חדשה פה...

שלום אני חדשה פה...

עד אתמול לא אהבתי את אביב במיוחד... חשבתי שהוא חמוד ואהבתי חלק מהשירים שלו אבל זהו! חברה שלי לקחה אותי להופעה שלו אתמול....ועשיתי את הכיף של החיים!!! אביב הוא ענק!!!!!! כבר היום קניתי את הדיסק החדש שלו - מומנטו מורי אני כל כך שמחה!!! בחיים לא ראיתי כל כך הרבה פריקים במקום אחד! מאי

VengaGirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אממ..תתחדשי על הדיסק.. ו..אממ..רק דבר אחד.. פריקים

דבר ראשון..ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ולמי את קוראת פריקים? את בקטע הזה של פרחות ערסיפ ופריקים? מה זה בשבילך פריק?

לולו15

New member
אחד שמתאפר כל הפרצוף שלו בשחור

והולך עם חולצות קרועות ו/או סמל פיס/פנטגרם זה מישהו מגעיל כזה חסר חיים!

Pink Cow

New member
פריקית.....

אתם רוצים שאני אגדיר לכם מה זה פריק? ובכן, פריק הוא אדם המגדיר את עצמו ואת הדומים לו כפריק/פריקים. בעצם, כל אחד הוא "פריק" במידה מסויימת. הרי המילה ´פריק´ משמעותה ´מוזר´. וכל אחד הוא מוזר בעיני מישהו אחר. פריקים ילדתי, את יכולה לראות בכל מקום. וכן כן, גם הערס הכי כבד הוא בעצם פריק, כי הוא מוזר בעיני אנשים אחרים. הלא כן?

לולו15

New member
הגדרתי פריק

כפי שהוא מוגדר היום בחברה לא מוצא חן בעיניך? גם אני הייתי פריקית...אבל גיליתי שזה גועל נפש

מה גועל נפש????

למה אתה חושב שאתה יכול להגיד שמי שלובש פיסים ולובש שחור זה גועל נפש????? כול אחד שייחייה אייך שהוא רוצה"!!!!!!

לולו15

New member
נכון! לא אמרתי אל תעשי את זה

לא אמרתי אל תלכי ככה וככה אמרתי שלפי דעתי זה גועל נפש? בעיות? קפצי לי אגב..בלחיצת כפתור אחת על הניק שלי היית מגלה שאני בת!

זיגוטה

New member
פריקית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה נסגר איתך?! את באמת בקטע של כל הכינויים האלה ?! אה?! יאו אני מזה לא רוצה להתחיל לשפוך עצבים... אבל אחותי -pink cow את צודקת.... כאילו מה את -"פריקית מדליקה" מגדירה פריק?!.. תני לי לנחש! אחד עם חולצה קרוע! וואלה?! ועם פול עגילים?!..וואלה! ומה עוד?!... אהה אממ מכנסים קרועות?1..שכחתי! יאו! שונאת את כל הכינויים המפגרים והילדודתים האלה!!!!!!! שונאתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני קצת יסחף

אבל כל ההגדרות האלה כל כך לא רצויות... זה חלק מגזענות לדעתי, ואני שונאת שונאת שונאת שונאת אנשים גזעניים! אז אנשים תפסיקו אם ההגדרות האלה, כל אחד אדם בפני עצמו.

תירגעו....

מה אתם רוצים מהילדה המיסכנה?? כולה אמרה פריקים....... אז אוליי לא הכי פוליטיקלי קורקט אבל מה לעשות אנחנו מישתמשים ביומיום בקיטלוגים. ולדעתי זה טוב. זה עוזר לאנשים לדעת מה כול אחד... לא בצורה הגיזענית.... פשוט לדעת בערך לפי ה"קבוצה" שלו מה הוא לובש, מוסיקה ששומע, וכו´...

אז אמ בת דודה שלכ לא פריקית..אז...

מה היא? מטאליסטית
בלאקרית
גוטית
משהו בסיגנונ?

זיגוטה

New member
ניב ?!?!?!1

ניב בת דודה שלי היא באי אני יגיד לך ! אני כל הזמן אומרת לה את זה מול הפרצוף אבל היא לא מבינה! אוקי היא אומרת אני פריקית אני פריקית! אני אומרת לה חעלס עם זה את יודעת מה זה פריק?!.. נו אנשים שהולכים עם שחור וחולצות קרועות ושומעים נירוונה! אני כזה פחחחחחחחחחחחח!!!!!! פריק זה מישהו או משהו מוזררר! והיא לא תבין ! היא מנסה להיות כמו "כולם"! יענו "פריקית" וזה עולה לי ת´סעיףףףףףף!!!!!! אחושששששששששששש!!!!!!!! היא מנסה להראות שהיא מישהי אחרת לגמרי ממי שהיא באמת ! הניק ניים שלה באיי סיקיו זה - nirvana אבל היא לא מכירה שיר אחד שלהם! היא לא יודעת מה הפרוש של המילה! כאילו מילא היתה יודעת את הפרוש זה אחלה של ניק אבל היא לא ! היא לא יודעת והיא משחקת אותה ! אבל אני עדיין מתה עליההההההההה!

למעלה