שלום, אני חדשה פה

סיגל001

New member
שלום, אני חדשה פה

שלום לכולם טוב, הגרושין מאחורי. יחד עם הגרושים הלכו כל החברים הנשואים "באושר ועושר". החברות הטובות כולן נשואות. מוכר לכם/ן? ואז גיליתי את הפורום הזה. אולי אתם היותר מנוסים יודעים לענות על השאלה הנצחית - ומה הלאה? ליהיה לכולם שבוע טוב ושמח סיגל

maxima

New member
ברוכה הבאה סיגל....../images/Emo140.gifכאן תמצאי חבורה

נהדרת

מה הלאה? ממשיכים לחיות ומנסים לעשות כל דבר

שגורם לנו אושר. ברוכה הבאה , כדאי שתכתבתי יותר פרטים בכרטיסך כמו גיל ואזור מגורים. אני אורלי (אם זכרוני אינו מטעני
)

סיגל001

New member
תודה לכולם

על הברכות ועל מילות העידוד בעצתה של ציפור לילה עידכנתי מעט את הפרטים בכרטיס שלי

סיגל יקרה החיים לא נגמרים אחרי גרושין. מציעה

לך לרשום גיל ואזור מגורים לכל הפחות גם יותר אמין וגם יותר אישי. ברוך בואך לצל הפורום שלנו

חמדתי סיגל סיגל../images/Emo24.gif

הסירי דאגה מ
מעכשיו רק טוב יכול להיות לך.. אני מקווה שלא נותרו צלקות מהגירושין

היי סיגל...

ראשית ברוכה הבאה..הצצתי בכרטיסך וגילך לא מצויין..אני מקווה שאת מהשנתון שלנו 50+ גם מקומך הגיאוגרפי חשוב כי רוב החברים כאן מהמרכז ...אז אם שני נתונים אלה כרוב אנשי הפורום...הגעת למקום הנכון וקבלי...

לכם גברברי הפורום אולי לא...

הרי זה חלום של כל גבר בגיל העמידה להנעים את זמנה של צעירונת בת 20+ אך למה שניכנס לספקולציות? בוא נברך את הנערה בברכת ברוכה הבאה...ומקווה שהשכנים יהיו נאים וטובים בעיניה...

ערדניקית......אם כבר הזכרת את ענין הגיל

כשאני מקבלת פניה [באתר הכרויות]ומעיינת בכרטיס/הפרופיל של האיש.אחד הדברים הכי חשובים שאני מסתכלת הוא טווח הגילאים שהאיש מחפש. כשאני רואה טווח חיפוש-20 עד 70..אני לא טורחת גם לענות . ואיך אצלכם?

עכשיו ברצינות קצת

ברור שאם מנעד(המילה הזו ספיישל בשביל ערד) הגילאים הרצוי נע בן 20 ל70 אזי,חבל"ז.כי המשמעות היא, שהוא/היא לא יודעים מה הם מחפשים,או גרוע מזאת,כל אחד ייסכון.

../images/Emo45.gif בדיוק

דווקא יודעים בבירור מה מחפשים...................הרפתקאות. לעומת זאת המציאותיים טווח הגילאים בחיפוש סביר ביותר.

גאיה ק

New member
הייתי מציינת,מרי

"הרציניים" במקום "המציאותיים"(במושגים שלי).

תוך כדי ערבול ההודעות

חשבתי קצת,קורה לי לפעמים. בוא נהפוך לרגע את היוצרות. נניח שאשה בת 50+ הייתה כותבת שהיא מחפשת גבר צעיר. וזה קורה לפעמים,אתם יודעים. האם גברים היו מגיבים כפי שנשים בדרך כלל מגיבות? נראה לי שבנושא הזה יש הבדל בסיסי בין נשים לגברים. גברים פחות "רציניים", הקשר שהם* מחפשים מתמקד יותר בצד המיני מאשר בצד הריגשי.לכן "פרגית" מייד מעוררת בהם* יצרים חבויים. * ואני לא מוציא את עצמי מכלל הגברים,למרות שאני כותב בגוף שלישי רבים

שום דבר

רק שאני מאוד אמביוולנטי בעניין.כמו בכל דבר יש לפני, ואחרי. אל תשכחי שאני לא חזיר,אז אחרי שנייה ורבע של אורגזמה,מה אז?על מה נשוחח? ומה נעשה בין אורגזמה לאורגזמה? בקיצור,אחרי מחשבות רבות,הגעתי למסקנה המצערת,אולם יחד זאת מתבקשת,אני אדבק בנשים בנות גילי פחות או יותר.

למעלה