שלום אני חדשה כאן.

שלום אני חדשה כאן.

פעם ראשונה נכנסתי לפורום זה והתחלתי לקרוא כאן ורציתי לציין שהוא פשוט חמים ועים. רציתי לשאול - אני רווקה בת 31 שפשוט כלום אבל כלום לא הולך לי בחיים. עברתי דירה כיוון שאמרו לי משנה מקום משנה מזל החלפתי את כל המזוזות בבית לחדשות שנבדקו כולן. קניתי קמעות ועציצי הלאקי במבוק. ופשוט כלום.אני שנאת את העבודה שלי ולא מוצאת עבודה אחרת. האם יש לך עיצה בשבילי ???

דגנית

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ההצעה שלי.. תסתכלי על הדברים הטובים בחיים, כמו שאומרים על הכוס המלאה ולא על מה שרע.. כי ברגע שאת חושבת.. כלום לא הולך לי בחיים.. זה בדיוק מה שקורה. שם את נשארת. עברת דירה, תארגני אותה בצורה מזמינה ונעימה, תבדקי שהקמעות שקנית באמת מתאימים למה שאת מבקשת לזמן לעצמך.. (למשל אמרו לי שפיה אחת בודדה או תמונות של נשים בודדות, זה מה שהן מזמנות... בדידות. אפשר לקנות את ברווזי מנדרין.. יש רעיונות בפורום פנג שואי) מהם עציצי לאקי במבוק? אם את.. משנה מקום, אבל ממשיכה באותו תדר מחשבה, שאומר.. שום דבר לא מצליח לי, אני שונאת את העבודה ולא מוצאת חדשה.. זה בעצם מה שאת מזמנת לעצמך כל פעם מחדש. את משדרת לייקום ומקבלת בדיוק את אותו הדבר.. מושכת אליך את מה שכבר יש לך, ודומה לך. תשני את המחשבה ל.. אני מחפשת - ומוצאת עבודה מתאימה וטובה עבורי, אני מצליחה לעשות... תפרטי לעצמך אילו דברים את לא מצליחה לעשות.. תפרקי את הרשימה לרשימה שאפשר להתמודד איתה ותתחילי לבצע. תשני את המחשבה לחיובית, הרבה פעמים זה חצי הדרך להצלחה. (חפשי את הסרט "הסוד", תראי אותו.. יכול לתת לך כמה רעיונות לאיך.. לביצוע.. משום מה הקישור שיש לי לא עובד, האתר שלהם -http://www.hasod.co.il/ )

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gifדגנו'ש-הסוד עבר מקום

"הסוד" עבר מקום. סה"כ על אף שטחיותו של הסרט והסגנון האמריקני המלהיב שבו הוא נוקט, הוא עושה שירות מופלא לאנושות כולה ועוזר לשדרג את התפישה האנושית. וה
התלהבות א-כ-ן נחוצה ליצירת ה
הרצויה L&L TALYA

דגנית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif תודה טליה ../images/Emo24.gif

לי הספיק שהוא הזכיר לי דברים ששכחתי.. הרי.. אין חדש תחת השמש אבל לפעמים צריך תזכורת.. (הקישור לא עובד)

dorit8

New member
תשובה למהם עציצי לאקי במבוק?

זֵן" דרצנה - לאקי במבוק - סמל לשפע ולהרמוניה מאמינים שלאקי במבוק מביא הרמוניה שפע ובריאות ... וירטואוז של פנג שוואי איך מטפלים ? כל מה שצריך הוא לשים את הצמח בבית בכלי עם מי ברז רגילים להרחיק משמש ישירה לאקי במבוק ייגדל שורשים ועלים ארוכים וגבעוליו יוריקו למשך שנים שבת שלום אור אהבה דורית

Artanis

New member
נכון לעכשיו

הם הורידו את הסרט המלא. ניתן לראות את שאר הסרטים שלהם באותו רוח כמובן. מאוד חבל שהם הורידו...לא יודעת למה. זו בעצם הסיבה שהקישור שלך לא עובד.

Rinor

New member
הסוד נהיה מפורסם אה?

ראיתי את הסרט ואהבתי. הוא לא חידש לי דבר מאחר והייתי מתרגל זאת אך משום מה הפסקתי....אולי הגיע הזמן לחזור ולתרגל... יום טוב לכולם ניר.

הפניה לקרוא מידע

בכפץור השני בתוכן של האתריש כותרים של דברים מדברים שונים שניתן להשתחרר מהם ובהחלט אפשרי שתמצאי בדיוק את החשוב לך. אם כך הדבר הרי שאת תוכלי לשחרר זאת בלי לעשות דברים חיצוניים. שבת שלום

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לך../images/Emo201.gifראומה

דגנית המתוקה, הציעה לך לראות את הסרט 'הסוד' אינני יודעת אם כבר ראית. אך בין אם כן ובין אם לא, ממליצה לך לקרוא את הסיפור הבא: הסוד - סיפור הקסם "סנסציה עולמית מיידית נוצרה לאחר ש "סיפור הקסם" הופיע לראשונה בשנת 1900 במגאזין "הצלחה" המקורי. נטען שרבים מאלו שקראו או ששמעו את הסיפור "המזל הטוב" נפתח להם כמעט באופן מיידי. הסיפור מחולק לשני חלקים. החלק הראשון מגלה כיצד "סיפור הקסם התגלה" על ידי אומן רעב בשם סתורטיבנט. כל מי שהוא סיפר לו את הסיפור החל לשגשג בעקבותיו. נראה שהוא משנה את חייהם של האנשים...כמו קסם. החלק השני הוא סיפור הקסם בעצמו כפי שנמצא על ידי סתורטיבנט. לאחר מסע ארוך של מאה ושבע שנים הסיפור זמין כאן לפניך. אתה מוזמן להקדיש כמה דקות מזמנך כדי לגלות אם "הקסם" יעבוד גם עבורך באותה הצורה. הקישור לסיפור: קריאה מהנה, הסוד"

דגנית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo214.gif על הסיפור ../images/Emo63.gif

מה שתפס אותי.. זו השאלה: כיצד העולם משתמש בך? שאלה מעניינת.. ואפילו מעוררת מחשבה

למעלה