שלום אני חדשה כאן

שלום אני חדשה כאן

מישהי יכולה להסביר לי מה קורה כאן בפורום איזו אינפורמציה אפשר לקבל ואים יתאפשר לי גם אני יעביר אליכן תודה תודה

אוקיי הבנתי מה הולך כאן>>>>

אני נועלת נעליים במידה 44 אני מכירה חנויות אבל לא כולן מספקות לי תסחורה שאני אוהבת מחפשת בדחיפות סנדל עקב גבוה לפחות 7 ס"מ בצבע זהב לארוע באכות מעולה בכייף אקבל כתובות של חנויות או של מעצב נעליים באופן פרטי תודה איכות היא מילה יפה

DREAM111

New member
שלום וברוכה המצטרפת

אני אישית מאוד אוהבת לרכוש את הנעלים שלי אצל יעקב בסי-סרנו ביפו. יש גם את קאיה שלצערי היחס שם לטעמי הוא ממש לא נעים. יש בשורת המאמרים למעלה פרטים לגבי החנויות. בהצלחה ו אשמח לשמוע איפה מצאת ואם מצאת את מבוקשתך.

סי סרנו את לא חושבת שכצת מיושן

מעדיפה ללכת יחפה עים יבלות ברגלים ואת הנעליים של סי סירנו אני לא אנעל לעולם הן לא נוחות גורמות לכאבי גב יש את קאיה ואיידלס חשבתי שאולי מישהי מכירה עוד פה ושם חנות עים כצת דגמים סקסיים תודה

DREAM111

New member
אצל יעקב את יכולה לקבל כל דגם

שנראה לך הוא מכין עפ"י המידה. לגבי נוחות כנראה שזה תלוי לי יש המון נעלים שלו ומאוד נוחות לי ולא פוגעות בגבי. לגבי מיושן כן זה נכון הדגמים לא ממש מתחדשים לצערי אבל שוב כל מה שרציתי הוא תמיד הכין לי.

ללי 3

New member
את לא חייבת מהקולקציה הקבועה את יכו

יכולה לבוא עם דגם בו את מעונינת ויתפרו לך לפי מידתך. יש לי חברה מידה 43 שממש מרוצה מהם. לי אין ניסיון אישי אני מידה 39

למעלה