שלום, אני חדשה כאן

alfa and omega

New member
אוף זה מסובך העסק הזה

אין לי כמעט איפה לפגוש אנשים ועד שפגשתי אחד שנראה טוב ויש לו מקצוע נורמלי ושדי מעניין לדבר איתו - יצא חולה קצת. נשארו אנשים נורמליים בחוץ? בקיצור, ביטלתי איתו ואחרי מספר אס.אמ.אסים לא מבוטל, עם החלפת את מוזרה אתה מוזר וכד' הוא התקשר לבירור מעמיק של יחסינו (ראיתי אותו סה"כ פעם אחת) ואז הוא הסביר לי כמה הפסדתי ושתמיד שהוא יראה אותי הוא יחייך כדי להזכיר לי כמה אני מפסידה... אני ממש שמחה שביטלתי.

asafgery

New member
יש המון מקומות לפגוש אנשים

לאט לך. קחי את הזמן. אני מכיר את ההרגשה, הרצון לטרוף את העולם. זה בסדר, מותר, אבל עדיף בביסים קטנים שלא תחנקי. יש המון גברים פנויים. יש המון מקומות להכיר, בין השאר בפורומים השונים ובאתרי ההיכרויות, אבל לא רק. כמו כן, אני ממליץ לך להתחיל להשקיע בעצמך. זה הזמן ללכת לחדר כושר, ארובי, ריקודי עם, יוגה או כל דבר אחר שרצית לעשות כבר הרבה זמן ועד עכשיו דחית. לי החוגים השונים עושים טוב (אצלי זה בעיקר מוזיקה) ואני מכיר גם אנשים חדשים כערך מוסף. ברגע שאני מרגיש טוב עם עצמי, הבעיה היכן להכיר לא קיימת יותר. אנשים (גברים ונשים כאחד) נמשכים לאנשים קורנים. לכן עשי מה שאת יכולה כדי שגם את תקרני. ברגע שיהיה לך טוב עם עצמך, שאלת ההיכן ואיך לא תהיה רלבנטית יותר. בהצלחה.

t o t a l

New member
אין לך איפה לפגוש אנשים?

נראה לי שעכשיו כבר יש לך. [הגעת למקום הנכון] ולגבי התגובה שלו מהביטול- רק ממחישה כמה עשית טוב.

הגבול עובר היכן

שאת מתחילה להרגיש לא נוח. ואם את לא מעוניינת במין איתו והוא ככל הניראה מתעניין רק בזה, עדיף שתימצאי לך דייט אחר.

מקובל

מה שאת מוכנה לקבל יחד עם הצד השני... אם את נותנת לשיחות הסקס להיון הדבר העיקרי בשיחות בינכם אז סביר להניח שמה שאת משדרת זה סקס. אם את מחליטה שאת לא בקטע של סקס אז תחפשי את האדם הנכון שהכיוון הזה מתאים לו. מקובל זה דבר מוסכם - השאלה אצל ועם מי. אם את פרודה חודשיים וחצי,סביר להניח שהבחור רואה מולו אישה שלא בדיוק מתאימה לקשר יציב ומחייב היות ויצאת הרגע ממערכת שלמה של נישואים וככה הוא רוצה ומסתכל עלייך.

maof

New member
הדברים מאוד פשוטים.....

במקום שלא עושה לך טוב ולא נעים לך להיות...פשןט אל תיהיי שם
מעוף

אז ככה.

גבולות הן דבר גמיש, או לפחות צריכים להיות כאלה. ומאחר ואת חדשה וחסרת ביטחון ( כמו שאת כותבת) הייתי מציע לך להציב את הגבולות במקום הכי פחות מתפשר מבחינתך. את הגבולות תוכלי להזיז מאוחר יותר כרצונך, וכפונקציה של הביטחון העצמי שלך, והביטחון והאמון בצד השני. ולמרות הכל אין ערובה לשום דבר, גם עם גבולות אפשר להיפגע. ובקשר לבחור שמדבר רק על מין עוד לפני שיצאתם, הבחור מעוניין במין!!!! אם גם את רוצה אותו ומעונינת בו למין, אז אחלה, אבל אם ליותר מזה, קחי בחשבון שאת עבורו כנראה רק עוד תחנה בדרך.

AA34

New member
מתנדב לא יפה מצידך להשתמש בשם שלי

זה ממש לא יפה אין לך בושה לא צריך לזלזל בפרודים ובפרודות וגם לא בגרושים ובגרושות כל מה שאתה מחפש זה יחס ובבקשה קיבלת את היחס תן לנו כבוד בסה"כ אנחנו רוצים שתהיה לנו אוזן קשבת ותמיכה נפשית ורגישית אני מבקש למחוק לאלתר את הקמונה החדשה שהקמת בשם של שלי AA34 במידה ולא הפעל נגדך בכל האמצעים הקימים בחוק נא להתיחס לדרישה המשך יום טוב לך ולבני משפחתך העתק: הנהלת תפוז העתק: הנהלת הפורומים העתק: הנהלת הקמונות העתק: הנהלת הצאט

אני חושב שבמקרה שלך

זה ממש לא צריך לשנותלך מה מקובל או מה כל הפורום הזה חושב תלכי רק עם הגבולות שלך ועם ההבנות שלך ואלתתגמשי בשביל אף אחד מהיום תלמדי את הכלל הכי חשוב בעולם את עושה רק מה שאת רוצה,עם מי שאת רוצה,מתי שאת רוצה,ואת בשוםאופןלא עושה משהו בכדי לרצותמישהו אחר כי אולי כך מקובל תיהיהי את אני בטוח שיהיו קונים וסןפ'ש נפלא לכולנו

למעלה