שלום, אני חדשה כאן

נו...

ואיפוקך ידוע בהצטיינותו בריצה למרחקים ארוכים

ברוכה הבאה...

ניק מיוחד בחרת לך... ולגבי הדייט אין לי מושג , גם אני פרודה אותה תקופה זמן, אבל עדיין לא מעיזה לצאת ובטח שלא עם גברים. מקווה שהחברה כאן יעזרו לך. בהצלחה.

גרושתית

New member
אין חוקים

בחוץ מסתובבים להם כל מיני, יש נחמדים יותר ונחמדים פחות. יש כאלה שרוצים רק סקס, ויש כאלה שרוצים קשר. לכל אחת ואחד מתאים משהו אחר, יכול להיות שהבחור הספציפי לא מתאים לך. את צריכה לברר עם עצמך מה את רוצה ומה את מחפשת ואם הבחור משדר בכיוונים שלא נשמעים לך טוב, תגידי לו שזה מפריע לך, תראי אך מגיב, ואם הוא עדיין בשלו, אז הבחור לא משדר בכיוון שלך, אז למה בכלל להתחיל. עברנו פרידה קשה, אז בואי ננסה לפחות להפיק ממנה משהו חיובי, לקח להלאה, למה להתחיל מהתחלה משהו שמריח לא טוב, אנחנו לא רוצות פרק ב' זהה לפרק א', נכון? תצאי, תבלי ואל תיתפסי לראשון שמתחיל איתך..קחי לך גם קצת הפסקה, רק עכשיו נפרדת ואת צריכה קצת לבד. יהיה בסדר, תאמיני לי, הייתי בדיוק איפה שאת היום, עוד לא יצאתי משם לגמרי, אבל לפחות המחשבות קצת מסתדרות.

ילוטייל

New member
בקיצר, תעשי מה שבא לך.רק קחי בחשבון

שיהיו תוצאות לכל מעשה או אי מעשה. זה דווקא צריך להחמיא לך שהבחור רוצה לצאת איתך. ואולי באמת הוא קצת שרוט אז תבדקי אותו קודם איזה שבוע שבועיים בטלפון ואחר כך בבית קפה באיזור שבו יש הרבה אנשים ולאור היום.. וכך הלאה וכך הלאה. מה עוד נגיד, אל תתני לו את הנייד מייד, ובטח לא את הכתובת שלך אלא רק אחרי שתראי שזה בן אדם אמים שלא יטריד אותך אחר כך. דרך אגב ההוראות האלו תקפות לשני הצדדים. עד כאן הבד"ח [חוברת בדיקות חיוניות לקראת טיסה..
] שבת שלום ותהני.

deena

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

מעניין מה הניק הזה מעיד על האדם שבחר אותו? וואו.

alfa and omega

New member
תודה על כל התגובות../images/Emo9.gif

אתם מדהימים! ממש כיף לקבל ככה אהדה ותמיכה. לא ציפיתי. בקיצור, נראה לי שאני אבטל את הפגישה כי זה לא שאני מחפשת משהו ספציפי - סקס או קשר, אני סתם רוצה כרגע לזרום, להתנסות ומה שיצא יצא. אז בן אדם שרק רוצה דבר אחד ומסוגל לדבר רק על דבר אחד לא מתאים לזה אני מניחה. חלב, כי כבר בא לי להתנסות קצת אבל אני מניחה שיהיו עוד קופצים על "המציאה".
נישתמע...

הגבולות עוברים היכן שאת מציבה אותן

ואת מציבה אותן היכן שנראה לך. ומותר לך גם להזיז אותם לכל כוון שתמצאי לנכון ובזמן שאת תקבעי כמתאים לך ויתכן שתטעי לכאן או לכאן ואז תלמדי מזה ותתקני בהתאם. אבל גבול כהגדרתו הוא ואינו מיועד לפריצה ע"י האחר גם מי שתפגשי חל עליו הכלל הנ"ל והוא קובע את גבולותיו הוא (ויכולים הם להיות הם חומה בצורה או גדר פרוצה) אבל הכלל החשוב ביותר שמשתמע מכתיבתך כי אינו כה ברור לך שהכל, אבל הכל הוא רק לשיקולך את הכל בידייך, ורק בידייך. ולאדם אין רצון להיות עם מי שיפרוץ את גבולותיו, אלא רק דרך מעבר מורשה... בהצלחה יניב

מיKה

New member
ואם כפי שכתבת

את יודעת היכן עוברים הגבולות שלך... זה בדיוק מה שצריך להיות מקובל. ברוכה הבאה.

ozzz64

New member
מי שמדבר כל הזמן על סקס

כנראה שיש לו בעיה בסקס , או שהוא מעדיף לעשות את זה בטלפון כי במציאות אין לו אומץ , חוץ מזה שזה נשמע ממש משעמם , אז מה יש לך לחפש שם .

ozzz64

New member
עניתי ברצינות למה את צוחקת ?

רואים שאת חדשה כאן , אחרת היית יודעת שאני אחד הרציניים בפורום .

d a n i e l s 5

New member
תראי....

כל תהליך הכרות מתחיל בשיחה , בטלפון, באינטרנט ומתוך השיחה אנחנו יודעים אם מעניין לנו להיפגש עם אותו אדם או לא..... אני יכולה לספר לך שקורה שאנשים מדברים איתי רק על מכוניות או לחילופין על מדד הדאו-ג'ונס (כי בזה הם הכי מבינים ואני ממש לא) אני כבר יודעת בשלב השיחה שאין מצב שיהיה לי על מה לדבר איתם במפגש ושם זה נגמר בשיחה הראשונית. עכשיו תחליטי....אם ברור לך לחלוטין שכל ההתמחות שלו וכל ההבנה שלו מסתכמת בנושא אחד וזה לא ממש מעניין לך או אותך .....עדיף להישאר בבית ולא להשתעמם. כל אחד וההתמחות שלו .

מצוטטת

New member
אין , אין עליך../images/Emo13.gif

בכלל אני טוענת שישנם נושאים שונים שמגרים אנשים שונים, ודרכם הם מבטאים לא רק רגשות....... יש גם את אלו מה זה יחזק להם ת'דימוי האישי כומו אמרה זאתי מעלייייייי כל אחד ותחומי ההתמחות והעניין כומו כל אחד ועדפותיו....קוראים לזה במילה אחת ~בחירה~

למעלה