שלום, אני חדשה כאן

alfa and omega

New member
שלום, אני חדשה כאן

היי, אני פרודה כבר חודשיים וחצי מבעלי, בקרוב הרבנות... אני רוצה לשאול משהו - אני כבר 8 שנים עם אותו גבר ומגיל צעיר יחסית (19) אז ממש אין לי מושג איך יוצאים לדייט וכאלה. מתחילים איתי די הרבה והשבוע התחיל איתי מישהו ואפילו הסכמתי לצאת איתו אנחנו אמורים לצאת היום בערב אבל הבן אדם מדבר רק על מין מין ושוב מין. אני לא יכולה להגיד שאני לגמרי לא מעוניינת במין אבל יש גם גבול כמה אפשר לדבר על זה. רמזתי לו וגם אמרתי לו ישירות שירגיע אבל זה לא עוזר כ"כ. עכשיו מה שאני רוצה לשאול: מה, כל מי שמתחיל עם בחורה בימינו זה ככה או שנפלתי על מישהו סוטה במיוחד?
מה לא מקובל לדבר קודם קצת, להכיר טיפה? גם אם ברור שזה לא הולכת להיות מערכת יחסים? תעזרו לי פליז... אני מה זה חסרת בטחון ולא מבינה איפה עוברים הגבולות בכל הנוגע לעניינים האלה - אני יודעת איפה עוברים הגבולות שלי כמובן אבל עדיין - אולי ככה מקובל?

בטח שככה מקובל.

נראה לך שמשהו השתנה בעולם הזה ב 8 שנים? או לצורך הענין ב 100 השנים האחרונות...

שום דבר לא עצוב...

תעשי רק מה שבא לך. מה שמרגיש לא טוב, כנראה שזה באמת לא טוב...או שתגדירי לבחור ולעצמך מה בדיוק מתאים לך. מתנצל אם ההודעה קופצת זה בגלל האינטרנט הסלולרי.

בטח שככה מקובל.

נראה לך שמשהו השתנה בעולם הזה ב 8 שנים? או לצורך הענין ב 100 השנים האחרונות...

Rinattt

New member
אופטימייייייייייייייייייייי ../images/Emo46.gif

למה כל דבר כפול 3? הבנו בפעם הראשונה כבר...

בחיי שזה לא אני

זה הילד הרע שבי. זה בגלל שאני בסלולרי מצטער, לא אגיב יותר ג€ג€

פברואר68

New member
גרוש אופטימי טוב שתיקנת עצמך

וכתבת שזה בהפוך על הפוך כי חנונית נאיבית שכמותי הרמתי גבה ונפעמתי מתשובתך הראשונה מודה

jasmine 33

New member
לא זה לא צריך להיות ככה!!

יש מי שיוצא (גם נשים וגם גברים) בשביל סקס. ויש מי שיוצא כדי להכיר ולזרום. תבחרי את הדרך הנכונה עבורך אם ההרגשה שלך היא שתצאי מהפגישה הזו מתוסכלת וחסרת ביטחון עצמי אז ותרי עליה. אל תשכחי שבפגישה עצמה את גם עלולה להתפתות לדברים שאת לא באמת רוצה. בקיצור קחי בחשבון שזה הכיוון ולא כולם כאלו, תסנני ותבחרי בשביל מה את יוצאת וכל סיבה ליציאה היא טובה כל עוד שלמים איתה.

אפשרית

New member
ראשית, ברוכה הבאה

אהלן חמד, ברוכה הבא לכאן תרתי משמע...הרגשתי כמוך לפני כחמש שנים עת התגרשתי לאחר14 שנות נישואין, חבר ראשון ויחיד. ופתאום לבד, מחזרים או מחזרת בעצמי והכל מבולבל לא מוכר לא ידוע, איך עושים,מה אומרים,התגובה הרצויה וכו', כמה צחקתי, בכיתי, קיוותי, כעסתי, כולל תיסכולים,מחשבות,הזיות...הדרך שלך עוד ארוכה לאיזון רגשי נפשי חברתי אלא מה קחי את מה שבא בכאן ועכשיו את רוצה קפה אמרי רק קפה, את רוצה מפגש ללא מטרה הדגישי זאת, את רוצה זיון לגיטי ביותר לחפש פרטנר למיטה בלבד.החליטי מה טוב לך ולכי עם זה. קחי בחשבון שאת תסחפי תזרמי או לחילופין תרוצי תלכי תנסגי גם למקומות,אנשים ודברים לא רצויים לך. ורק אז כשיהיה לך את מכלל הדברים רק אז תדעי בודאות כמוני או אחרות בוגרות מדעי החיים לאחר הגירושין את מה בדיוק את מחפשת ורק על זה תתעקשי. אז בהצלחה חומד.

זה לא מקובל!!!

ישנם הרבה גברים (גם אני פרודה אגב) שרואים או שומעים שאת פרודה אז בשבילם זו לא פגישה למטרת קשר ואם הבנתי נכון בזה את מעוניינת זו פגישה לסקס נטו. אני יכולה להעיד על עצמי שאני נמצאת עכשיו במקום מאוד רגיש ויש כאלו שמנסים לנצל אותו ללילה אחד או שניים אבל לא כדי לתת כתף או לפתח קשר רציני. אם בא לך סטוץ סבבה אבל אם את באמת רוצה מערכת יחסים אז בטלי את הפגישה כי תצאי ממנה כמו שאמרה קודמתי עם הרגשה מחורבנת עוד יותר. אני למשל יודעת שכרגע אני לא מעוניינת בסטוצים אני עדיין בתהליך של אבל ומי שמתחיל לדבר איתי על סקס בזאת מסתיימת השיחה ביננו.

למעלה