שלום אני חדשה כאן

נגה

New member
זה שלא שמתי נקודה זה לא

אומר שאני מטומטמת! בא לך עוד לרדת עלי? בשמחה... משועמם

Minimal Affair

New member
לחיים ../images/Emo70.gif

מותק, לא אמרתי אפעם שאת מטומטמת. והכוונה שלי פה לא לרדת עליך, את זאת שהתחלת עם הקטעים הלא נחמדים שכתבת "מצחיק מאוד". כשאני כתבתי את ההודעה שם למעלה, סתם ניסיתי לכתוב משהו, בלי קשר אליך, אז חבל שנעלבת. באמת חבל. להתחיל ככה את ימייך בפורום. ומשועמם - כן, אני כן, מצטער.

נגה

New member
דבר 1- אל תקרא לי מותק

דבר 2- אתה צחקת על זה שכתבי אחותי (לשעבר) ואני מאמינה שאם מישהו אחר היה במקומי הוא גם היה מבין את זה כמו שאני הבנתי יאללה די עם זה אני לא באתי לפה בשביל לריב וכמו שאמרת באמת חבל שהתחלתי ככה את ימיי בפורום

Minimal Affair

New member
הכעס כבר נעול

דבר 1 - אל תעלבי שאני קורא לך מותק. דבר 2 - לא צחקתי על זה שכתבת אחותי (לשעבר) אלא סתם.. נזכרתי במשהו שכתבתי לא מזמן, ממה שאת כתבת. לא ניסיתי להעליב בכלל.

נגה

New member
למה כתבת "הכעס כבר נעול"?

כי סתם שאלתי אם מישהו מכיר את השיר "הכעס" ופתאום אתה כותב משפת מהשיר אולי זה בכוונה...

Minimal Affair

New member
שלום, אני עכבר

לא.. זה היה באמת במקריות. באותו רגע שמעתי את השיר היפה הזה. שיר בהחלט דגול, לקוח מתוך האלבום הראשון של רוקפור, "רשת פרפרים". שיר דגול. (האלבום קצת פחות דגול, האלבום השני בהחלט דגול) ולמה שאלת אם מישהו מכיר את השיר?

נגה

New member
שיר מ-ד-ה-י-ם

אני שומעת אותו כל יום! זה באמת מקריות כי לא בכל יום שומעים את השיר הזה (כאילו הוא לא כל כך מושמע)

Minimal Affair

New member
הגעתי לארץ לפני חצי שנה

לא שמעתי אותו ברדיו. וזה בהחלט שיר חזק.

נגה

New member
אתה בויתקין???

אני די קרובה אלייך (יותר נכון אני עוברת שם מלא)

למעלה