שלום אני חדשה כאן

normajean

New member
ווואו,איך יבשת את כולנו..:)

אהלן נגה ברוך הבא! יש לנו פה יופי טופי של פורום אני בטוחה שתהני. ותני לי להסביר את פתיחת הודעתי - תמיד אנשים חדשים נואמים לנו כאן על כמה שהם אוהבים את התחום ושזה החיים שלהם(אנשים=גם אני...) ובני כמה הם ומאיפה הם[לפעמים] ושזה נראה נחמד ושיו ווואו ופסיפלורה(סורי עידו אבל כבר בערך 7 הודעות לא אמרתי את מילת ה"פ") אז..למה תשוקתך מופנת? יום פסטורלי ילדה

Envenom

New member
מה את?

שחקנית? רקדנית? זמרת? מה הניסיון שלך בתחום? מאיפה את? כו'.. יש מספיק הודעות "היי אני חדש" כדי להבין את התבנית הכללית

נגה

New member
אממ

אני שחקנית (בעתיד) עוד מעט אני הולכת לחוד מאוד מפותח בתחום... הבוסתן מישהו מכיר??? לא משנה... אקיצר איפה הייתי? אה! אני מגן יאשיה איזשהו חור בשרון וזהו...

גם אני מהבסותן

זאת אומרת, השנה סיימתי, אבל Awaken וMinimal Affair שם. באיזה קבוצה את? (של מי) וכמה זמן?

Minimal Affair

New member
תחיה ותשתה, תמות ותמות.

גיא, מילת הקסם היא: "עוד מעט" והמיון לקבוצות של החדשים עוד לא נעשה.

Minimal Affair

New member
קום,לך,שב,צחק,חכה,תראה,תקנה.

" אני שחקנית (בעתיד) עוד מעט אני הולכת לחוד מאוד מפותח בתחום... הבוסתן מישהו מכיר??? "

מה עם סימני פיסוק?

" אני שחקנית (בעתיד) עוד מעט. אני הולכת לחוד מאוד מפותח בתחום... הבוסתן מישהו מכיר??? "

נגה

New member
אני רק מתחילה

כי פעם לא הייתי ממש מודעת שאני טובה בתחום ואז גיליתי וכרגע אני מפתחת את זה

נגה

New member
עולה ל- ט'

גם חבר של אחותי (לשעבר) אמר שמאוד טוב שם... למעשה הרבה אמרו שטוב שם אז יופי אני שמחה!! אתה גר בנתניה?

Minimal Affair

New member
גם לי הייתה אחות לשעבר

אבל היא אף פעם לא נולדה. אני הייתי אמור להיות הילדה הקטנה של אבא. אבל נולדתי זכר, ואיכזבתי את כולם.

למעלה