שלום אני חדשה כאן

°fanta°

New member
ברוכה הבאה

היי אני יעל ואני רוכבת בחוות הפארק תהני בפורום

אויייייי שאדווו!!

איזה פוני חמודייי... אתם מתאימים ביחד!!! טובבב אז היי קוראים לי דרור... אני בת 15 ו-7 חודשים..
אני רוכבת בחוות הפארק שברמת גן.. ויש לי סוס בשם אפולו... שאני מתחרה איתו 90-מטר... הנה תמונה שלו
ומסתובבות בפורום עוד ייייים תמונות שלי ושלו ויש גם בעמוד הזה תמונות שלו קופץ לבד מאתמול.... ברוכה הבאה לפורום!!! וחטיין על ההחלמה הקשה שעברת

gal616

New member
היי קרן...ברוכה הבאה לפורום-זאת גל

גפני, חח מכירה אותי לא?! אז מקווה שתהני בפורום!!

ברוכה הבאה

אני ליבי ורוכבת 3 +שנים אינגליש בחוות אמיר שבירולים אייסי 142708527 תהני בפורום

Vintage Queen

New member
ברוכה הבאהההה../images/Emo24.gif

שאדו חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לאללה!!! אני לא יודעת אם זאת היית את אבל תחרות אחת באתי ושאלתי אותך אם הוא למכירה ואמרת שגם אם הוא כן שאני לא יחשוב על זה אפילו חחחחח אני סתיו אני בת 15 ואני מתחרה קפיצות (90-100) עם מיסי הסוסה שלי ועם סיזר... מקווה שתהני פה... ותעלי תמונות של שאדו ורולי!!!

peligrosa

New member
סתיו...

למה את כל הזמן חותכת את אצמך בתמונות די כבר אין מה להתפדח את רוכבת טוב שמתי עליך עין במשמר העמק

Vintage Queen

New member
אני שונאת

איך שאני רוכבת או נראית ככה שעדיף לחסוך את הסבל ופשוט לחתוך תעצמי.... ומתי ראית אותי במשמר העמק?!

ברוכה הבאה ..

אני חי ואני רוכב בחוות הפארק ... בסגנון אינגליש קפיצות .. מקווה שתהנהי.. מצורפת תמונה שלי ->

OHIO

New member
שאלום ../images/Emo9.gif

אני רעות. אני בת 14 רוכבת בתלמי מנשה יש לי סוסי תותח שקוראים לו זיילנד
ואה.... אני דרסז'ניקית! אני מתחרה ב-א' בעיקרון אבל מתחרות הבאה ב-ב'
וזהו... מקווה שתהני!

TauraMan

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אני דורון, בת 14, רוכבת בעין המפרץ מתחרה קפיצות (100) על טאורה MAN
בקרוב על דיזל.

horse girl1

New member
שלום לך....

אני שי בת 12 מרמת גן רוכבת אינגליש 4 וקצת שנים בחוות הפארק..... וראיתי אותך ואת שאדו באחד התחרויות נדמה לי בצח הוא חמוד(דומה לבובי) בובי גם אצלכם נכון?

barakcastro

New member
כן גם בובי אצלנו, הם לא דומים במיוח

אבל מי שלא מי מכיר אז זה בסדר... שניהם קטנים ובהירים.. {אבל לא מש דומים}

horse girl1

New member
טוב אני חשבתי בהתחלה ש....

שאדו הוא בובי כי יש בהם משהו דומה לא יודעת להסביר נגיר בנצר שניהם היו ולא הבחנו מי זה מי אבל אחר כך הצלחנו כי בובי יותר נמוך!.....או שזה ההפך שאדו יותר נמוך לא זוכרת אבל הם עמדו אחד ליד השני והם היו נראים כמו אחים

שלומות לך ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אני צאלה בת 13 ב24/1 רוכבת ווסטרן. בחוות איתן קיבוץ אילות. תהני לך בפורום.

smokeman

New member
שלום לכולם....

אני נדב אני רוכב דרסג' וקצת קפיצות בחוות אינטרה נעורים פעם התחרתי על סמוקי המלך (התמונה שלו) אבל עכשיו אני מתחרה אם דאנס (גם מלכה) אני מתחרה א' אז שלום לכולם

Vintage Queen

New member
../images/Emo99.gifסוס מושלםםםםםםםםםםםם

ברוך הבא.... דרך אגב... למה הפסקת להתחרות עליו...? תעלה עוד תמונות של היפיוף בבקשהההה

smokeman

New member
לבקשתך.....

עוד תמונה של סמוקי הפסקתי להתחרות עליו כי הוא סוס בית-ספר והוא התחיל לעבוד קשה מדי אז לא היה לי זמן לרכב עליו ואני ממש מצטער על זה אבל צריך להמשיך ועכשיו אני מתחרה על סוסה גם טובה (לא כמו סמוקי). אני שמח שהוא מוצא-חן בעינייך

Vintage Queen

New member
אני הכרתי אותו בתור נגרו

והוא הסוס הכי מדהים שראיתי האופי שלו מדהים הוא סוס ממש מיוחד

למעלה