שלום אני חדשה כאן...

gonemad

New member
אני הייתי הולך על

דברים כמו deftones , stonesour , godsmack יכולים לעניין אותך גם לדעתי

gloria23

New member
תודה רבה על כל התגובות באמת,

מה בסך הכל אמרתי שאני אוהבת קצת וייט סטרייפס ואאונסנס, אז זה אומר שאני שומעת כל דבר ממוסחר? באמת לא יפה, ומי שאמר שאני שומעת רק את ברינג מי טו לייף, זה לא נכון, למה להגיד סתם, אני אוהבת עוד שירים שלהם כמו מיי אימורטל ומיי לאסט בריט וגוינג אנדר.אז אני שומעת מה שאני אוהבת אז להגיד שאני וואנבי? אז אני צריכה לומר שאני אוהבת את נירוונה או אינקוביס סתם, אז תכניסו אותי?

bestrafemich

New member
גדול!!

תראי, אני בסך הכל אמרתי שכדאי לך לשמוע דברים אולי קצת פחות ממוסחרים... את רוצה? תקחי את העצה, אתה לא רוצה? לא איכפת לי. אתם יכולים להתנפל עליי כמה שתרצו, אבל זה לא יתקן את בעית הwannabes, וזה גם לא אומר ששלושת הלהקות שציינת הן עושות רוק... ואני בטוחה שאת מספיק חכמה בשביל להסכים איתי שאוונסנס הם גותי-מלודי, לינקין פארק הם ניו מטאל או מיינסטרים או מה שזה יהיה וכו' וכו'... אז זהו? שולם? מה כבר עשיתי יא אללה, איזה אנשים אלימים....

gloria23

New member
תראי אני מסכימה איתך בקשר

לאוונסנס באמת הם גותי-מלודי אבל מה לעשות אני אוהבת איך שזה נשמע. אז את העצה שלך לקחתי כבר מזמן אני שומעת עוד דברים חוץ מאמטיוי פשוט מה לעשות לא ציינתי אותם...אז שולם?

7percent

New member
כל דבר שהוא ממוסחר

כיף לשמוע אין מה לעשות בשביל זה יש שלושתאלפ]ים מפיקים ומלחינים שיושבים ביחד כדי למצוא את השיר האולטימטיבי שכשתשמעי אותו תהיי חייבת לרקוד. אוונסאנס לדעתי זאת זמרת מבוזבזת, אבל כשיש ברינג מי טו לייף מה נאי לא אשיר!? אי אפשר שלא חחחחח וגם לינקים פארק שהם ניו מטאל בשקל תשעים אבל ניו מטאחל בשקל תשעים טוב. אחלה הפקה. ואני מסכים איתה שתשמעי דברים פחות מיינטסרים כי הכי יפה זה לשמוע מוסיקה של להקה שחבורת הלייבלים הגדולות לא התעלו עליה את שומעת חומר גלם טהור.

Torn

New member
אני לא יכול שלא להתערב

אבל אוונסנס עושים גוט`יק מטאל,(כמו Nightwish למשל). וכן זה רוק, אפילו יש במספר שירים שלהם אלמנטים של רוק כבד... ואני אחד שעוקב אחרי הלהקה הזאת עוד מלפני שהם נהיו מפורסמים, ותאמינו לי יש עוד איזה 50 שירים שהם הוציאו שרק בודדים זכו לשמוע ואני מבניהם.

ShMo0LiKiPoDa

New member
חמודי,

א. אוונסנס עושים מוזיקה גוטית עם שילוב של ניו מטאל. ואני לא אומרת את זה בגלל bring me to life, אלא אחרי מספר מכובד של האזנות לאלבום שלהם. וגם לדמואים המעפנים. ב. נייטוויש זה לא גוטי, זה פאוור. אל תדבר אם אתה לא מבין גדול. ג. מה אתה תופס תחת הא?!!?

bestrafemich

New member
עידן, נראה לי שאני אתאהב בך בסוף |ל

כמה חוכמה בבן אדם אחד ??? ולא סתם, גם יפה... קיצר, היום, אם תבוא למועדון אני אתחיל איתך

7percent

New member
מי שמדברת תכלת

כל הזמן נוגעת בי אני לא אובייקט תתחילי להתייחס אלי כבן אנוש שווה ערך

bestrafemich

New member
שולם!!

בטח ששולם, את רואה שהכוונה שלי הייתה טובה מההתחלה!? חחחח סבבה, אז ספרי לי מה את שומעת חוץ מזה

למעלה