שלום אני חדשה כאן...

gloria23

New member
שלום אני חדשה כאן...

אז קבלו אותי כמו שאני, אני אוהבת רוק, אבל לא כבד. קצת לינקין פארק קצת אוואנסנס (במיוחד את ברינג מי טו לייף) וויט סטריפס. אז זהו קפצתי לכאן להגיד שלום.........

SOAD R

New member
היי

למרות הבקשבה שלך ... אני ממליצה לך על כמה system of a down blink 182 limp bizkit papa roach

bestrafemich

New member
אמממממ.....

אני חושבת שכדאי לך לנסול לשמוע משהו קצת פחות מסחרי...

7percent

New member
חחחחחחחחחח כלי

בדיוק מה שהיה לי בראש אבל לא זכרתי איך לנסח את זה בצורה לא בוטה. וגם soad r למה שלא תגידי לה לשמוע נירוונה וזהו?

Manic Subsidal

New member
מה הקטע שלך?!

שתשמע מה שבראש שלה... מה מי ששומע לינקין פארק ולהקות שמופיעות בMTV הוא וונאבי? אם התשובה שלך חיובית... אז חבל בשבילך

bestrafemich

New member
לא.....

לא, זה לא מה שאמרתי, אבל הנה, אוונסנס, עם השיר bring me to life... אני יכולה לחתום לך שהיא שמעה רק את השיר הזה, כי שאר השירים שלהם הם משהו גותי-מלודי. וחוץ מזה כולנו יודעים שלא הם ולא לינקין פארק עושים "רוק"...

Manic Subsidal

New member
זה רוק לכל דבר

לא יודע לגבי אוונסנס, אני גם לא מכיר אותם מי יודע מה טוב (אם את אומרת גותי.. אז שיהיה גותי), אבל לינקין פארק והוויט סטריפס הם רוק לכל דבר. ואם היא אהבה אותם אז היא באמת אוהבת רוק (משוואה פשוטה לא?). וחוץ מזה, שומעת או לא שומעת, מכירה או לא מכירה, היא באה לפורום בשביל להכיר יותר ולשמוע יותר, אז תקבלו אותה בסבר פנים יפות בלי קריאות "וואנבי" ו"פוזר" למיניהן.

bestrafemich

New member
אממ...

טוב אז ככה, לינקין פארק זה לא "רוק", לא משנה מה תגיד... ואני לא אמרתי שהיא לא אוהבת רוק!! ואני גם לא קראתי לה wannabe או פוזרית, אני פשוט הצעתי לה לשמוע דברים אחרים, שבמקרה ואללה אין אותם ב mtv, ולדעתי זה דברים יותר טובים... אם כבר מישהו מתקיף פה זה אתה.......

Manic Subsidal

New member
ברור שאני מתקיף!

ההודעות מהסוג הזה מעצבנות אותי... כמה אפשר. ולינקין פארק זה רוק וזהו, נו מטאל זה סטייל בתוך רוק.

bestrafemich

New member
חחח

טוב, אני לא אוהבת להתווכח עם אנשים בורים... אז אם לזה אתה קורא רוק, תהיה בריא... קיצר, אני יודעת מה זה לינקין פארק, אני לא צריכה את הדעה של אחד כמוך, אתה יודע מה אתה יכול לעשות עם התקיפות שלך....

Manic Subsidal

New member
דיי נו... באמת דיי... נמאס כבר

כל פעם מחדש אני מעמיד אנשים על טעותם באותה סוגייה - רוק או לא רוק לא שאני מתנשא... חס... אבל זה מה שקורה בפועל. את מוזמנת לבדוק באול מיוזיק גאיד www.allmusic.com בדף של לינקין פארק. מה כתוב שם ב genres?... האם זה רוק?... וואלה זה רוק! תודה. ובטח שאני יודע מה לעשות עם התקיפות שלי... משחרר אותה עלייך.

bestrafemich

New member
ואללה...

אז אתה הולך לפי התאור של אתר מסכן.... עוד יותר גרוע... והתקיפות שלך מותק, בתחת שלך, אני בטוחה שזה נכנס...

Manic Subsidal

New member
אני מוצא את האתר הזה מספיק אמין

ונוח בשביל לקבל ולסמוך על ההגדרות שלו, ואני לא לבד. ואולי הלכנו קצת רחוק מידי עם הויכוח הזה? מצטער על הבולשיט... בואי נסיים אותו יפה... הולך?

7percent

New member
מה אתה מעפן?!

זה כמו שאקו"ם יגדירו את להקת בצפר. הם יגידו זה "רוק" או במקרה הטוב "מטאל" הם לא יגידו הארדקור- אולד סקול שזה מה שהם כי אין להם מושג הם פלוצים עם תואר!!!

Manic Subsidal

New member
כי דוגרי זה רוק

הם לא נכנסים לפרטים הקטנים סטייל פרוגרסיב מלודיק בלאט מטאל או ניו סקול פקיסטניק טראשקור וכאלה... סך הכל זה רוק.

KsesWes

New member
בונא

כמה אפשר לזיין את שכל על סיגנונות אנשים דיי כולנו נחזיק ידיים ונשיר קומבייה ונסגור את זה בזה שכל בעולם רוק טוב חלאס יש דברים הרבה יותר שווים להתווכח עלייהם

למעלה