שלום. אני חדשה כאן

Berethor

New member
אסור לך לתת לה לתחפש לארנבת

ארנבים הם סופר מיניים...

queen helen

New member
מכנסיים עם כיסים זה אדיר

ככה לא צריך לקחת תיק לכל מקום! ובכל המכנסיים שלי (חוץ מהדגמחי"ם המכוערים) אין כיסים, או יש כיסים מינימליים.

אני תמיד חשבתי שצריך כיסים

לא רק במכנסיים למעלה אלא גם למטה (יש לי מכנסיים אחד כזה שהוא דווקא אלגנטי, רק שהבד שלו התקלקל ואני מחפשת נואשות מישהי שפשוט תוכל "להעתיק" לי אותם). ואני חושבת שצריך בתוך השרוולים גם כיסים (בבגדי חורף שהם רחבים יותר, כמו מעילים או סוודרים). ולדעתי צריך כיסים גם במגפיים (יש לי זוג אחד כזה. גאוני!) ובאמת, אם יש כיסים, לא צריך תיקים!!!!!

ועל זה אנחנו מדברות!

לא עושים כיסים לנשים! אני חושבת שזו מזימה של מעצבי תיקים שרוצים להכריח אותנו לקנות אותם

queen helen

New member
אני כל הזמן מקטרת על זה

ואף אחד (מהמין הגברי) לא מבין על מה אני מדברת, ולמה אני לוקחת איתי תיק לכל מקום (או לחילופין - למה לוקח לי כ"כ הרבה זמן להתארגן)

אוח! איך אני מכירה את זה!

אבל אני כבר למדתי להגיד להם: סבבה. הנה הארנק שלי, הנה הנייד תשים בכיסים בוא הולכים! בחיי, אני עושה את זה לגברים שאיתי בעבודה כל הזמן. וגם לגברים שאני יוצאת איתם

דווקא אני מכירה מספיק בנים שהולכים

עם תיקים. אמנם לא התיקים המפלצתיים והסטייליסטים של הבנות, אבל עדיין, היו צריכים תיק.

אני מכירה גם כמה שהולכים עם תיק

אבל עדיין הרוב ידחפו את הארנק לכיס האחורי ואת הנייד לאחד הכיסים האחרים או לחגורה. יש מישה בעבודה שאני יוצאת איתו הרבה לאכול. אחד הגברים השפויים יותר... והוא הולך עם דגמחים כל הזמן, אז הכי כיף להתעלק על הכיסים שלו.
וגם לא' עשיתי את זה לא פעם...

Dark gray

New member
אבל לא למדתי עיצוב אופנה

וגם אם ארצה לי מספיק זמן לזה(עבודה) אבל יש לי חוש למשל אני מציירת על נייר דברים ואני רואה שיש לי לזה את הטאץ' נתת לי אופק חשיבה חדש תודה כלומר זה לא חובה ללמוד עיצוב אופנה בשביל לתפור לאנשים בהזמנה?

הרבה אנשים שיודעים לתפור, ולמדו אפנה

חוש האפנה שיש להם הוא פשוט נורא. מעבר לכך: זה עניין של טעם. לא לומדים "טעם" בבית הספר. זה חוש אידווידואלי. אני מכירה מאפרת מקצועית שלא "למדה" איפור אלא פשוט ניסתה והתאמנה ולמדה מכל מיני youtubes וחברות. והנה, היא עובדת כמאפרת מקצועית לכל דבר. מה שיותר חשוב זה ניסיון ועין טובה. בלי זה - לא יעזור כמה תלמדי "בבית ספר". אז אם יש לך טאץ', יתכן שאם תלמדי, אז תקבלי עוד כלים ורעיונות שיעצימו אותך, ואולי להיפך, תגלי שהכל זה בבל"ת וחבל שביזבזו לך את הזמן.

Larik

New member
ברוכה הבאה..

רק לפני הכל. איזה מקופלת את יותר אוהבת לבנה או חומה?

queen helen

New member
מה שיותר קריטי זה

שוקולד עם צימוקים? מריר? אגוזים? ברוכה הבאה!

Dark gray

New member
הכל הולך אני לא בררנית אבל צימוקים..
נשמע

מעט מוזר אבל אין לדעת

מה זה צריך להיות?!?!?

מיד לאהוב "שוקולד עם צימוקים" ו"מקופלת לבנה"!!!!
אין כאן עניין של בחירה חופשית בכלל!

Dark gray

New member
תשמעי בחיים לא טעמתי צימוקים ושוקולד

המחשבה שעוברת בי זה צימוקים ישנים ומגעילים מרוסקים לתוך השוקולד ואם זה ככה כנראה שזה די מגעיל. אבל אם זה טרי וטעים אולי כן

למעלה