שלום. אני חדשה כאן

תתערבו על שוקולד עם צימוקים

ומי שמפסיד יביא לי אותו

k500

Active member
מנהל
ישחקו הנערים לפנינו ואנחנו נקבל שוקולדים

niwo

New member
ברוכה הבאה

מציירת ומעצבת בגדים? *הרמת גבה ימינית, הרמת גבה שמאלית*, זה אומר שאת יודעת להשתמש במכונת תפירה? את מכינה לעצמך גם תחפושות לפורים? היי פייב מעוד יליד משנות ה-90.

Dark gray

New member
שלום לך!

מציירת כן לעצמי בעיקר זה לא משהו מסחרי ואני לא מוכרת את יצירותיי. לגבי עיצוב בגדים כן אני מעצבת בעיקר לעצמי ואכן תופרת למה מה חשבת? כן אבי לימד אותי לתפור(הוא חייט דגול) והאמת זה די כייף לי . קודם כל אני מסרטטת את דוגמת הבגד אחר כך שבלונה אחר כך גזירת הבד. בסוף התפירה

niwo

New member
רציתי לחתור לזה שאולי את במקרה אוהבת אנימה

ואז את גם מכינה קוספליים (תחפושות). כל אדם נוסף בפאנדום זה מבורך.

לא יודעת. לא טרחתי לבזבז

אנרגיות מחשבה על זה, בגלל שזה כבר לא רלוונטי בשבילי

niwo

New member
אף פעם לא זקנים מדיי לקוספליי

לא, אבל אני מבין. אני רק הולך עם כובע עם אוזניים בימי כנסים וישר כולם מסתכלים עליי ברחוב.

Dark gray

New member
סורי על התגובה באיחור אבל לא

אני לא תופרת תחפושות(אני לא בקטע של תחפושות) אני תופרת בעיקר דברים שאני אוהבת ללבוש וגם לחברות וכאלה. חשבתי לפתח את זה אבל בסוף לא.. בכל מקרה אשמח לדעת מזה אנימה

אנימה = אנימציה יפנית

האם נוכל לשכור את שירותייך, במידה ונהיה נואשות מהבגדים המוצעים בשוק?

Dark gray

New member
אמממ
אולי...

תראי האמת שאני תפרתי עד היום 8 פריטים אז אני לא איזה מקצוענית אבל בהחלט יש לי חוש לדבר..

חחח. מעולה. נצנץ ואני מחפשות נואשות

מישהי עם אומץ לתפור לנו בגדים (כי יש לנו דרישות - שבעיקר לבגד יהיו כיסים!!!!!) אני חושבת שכדאי שתעשי מזה עסק. היום כשאני הולכת לתופרת, היא לא מוכנה "לתפור לי בגד". אלא רק "לתקן" (אז, מה התועלת בה, בדיוק?) ואני חושבת שיש מספיק בנות שישמחו אם יתפרו להן בגדים בהתאם לדרישות שלהן (עיצוב, סוג בד וכו'). פעם חשבתי לקחת קורס תפירה. זה נשמע ממש מגניב
אבל אני לא כל כך בטוחה ביכולות היצירתיים שלי בנושא XD

בדיוק רציתי לכתוב שאני מחפשת תופרת

ואם את מעצבת אז בכלל טוב! למשל, בפורים האחרון הבת שלי מאוד רצתה להתחפש לארנבת. אבל היא לא רצתה את מה שיש בחנויות (טוב, כולן שם שפנפנות פלייבוי, אז האמת שגם אם היא היתה רוצה לא הייתי נותנת לה. וארנב/שפן שלהם היה רק לילדים בני 4..) קיצר, חפשתי תופרת ולצערי לא מצאתי. ניסיתי אפילו את פורום קוספליי, אבל הם בכו לי שהם במרתון לאיזה אירוע שיש להם ואין להם זמן לכלום

למעלה